Golfkar

Speel jij vaak golf? Dan kun je eigenlijk niet zonder een goede golfkar, vooral als je de langere banen speelt! Bij deze sport is precisie van groot belang en om heel exact te kunnen slaan, is het van belang dat je armen in topconditie zijn. Is dit niet het geval, zijn ze vermoeid, dan sla je zomaar een verkeerde bal en kom je op achterstand te liggen. Niet iets waar jij op zit te wachten natuurlijk! Nu kun je aan het eind van de baan natuurlijk sowieso wat vermoeid raken, maar met een golfkar zorg je er in ieder geval voor dat jij je arm niet meer belast dan nodig is. Tijdens een potje golf moet je veel dingen meenemen, denk dan aan:

  • golfclubs in verschillende varianten
  • golfballen
  • een scorebord
  • een paraplu
  • wat te drinken en eten

Als je dit allemaal los mee zou willen nemen, dan is dit natuurlijk geen doen. Je kunt het immers onmogelijk allemaal in de hand houden en het zou een heel gedoe zijn om alles steeds weer bij elkaar te zoeken. Een golftas kan dan een oplossing zijn, hierin is ruimte voor alles wat jij mee wilt nemen op een golfdag. Maar een golfkar heeft toch nog meer voordelen!

Alles bij de hand in je golfkar

Het nadeel van een golftas is namelijk dat je deze steeds moet tillen, wat er op den duur voor kan zorgen dat je vermoeide armen krijgt. Zoals hierboven aangegeven is dat lastig, want dan kun je minder goed slaan. Met een golfkar ervaar je dit probleem minder, je hoeft de tas dan namelijk niet te tillen, maar kunt deze gewoon rollen. Dat scheelt natuurlijk enorm in de fysieke belasting en hierdoor zul jij je spel beter kunnen spelen! Vaak is het zo dat een golfkar bovendien ook nog eens uitgerust is met diverse extra’s. Denk dan aan een scorebordhouder, wat het bijhouden van de score echt een heel stuk eenvoudiger maakt! Maar denk ook aan een parapluhouder. Op een regenachtige dag kun je prima een potje spelen, maar je hebt er natuurlijk geen zin in om helemaal doorweekt te raken. Op het moment dat jij zelf niet aan slag bent, kun je prima onder een paraplu staan om zo niet al te nat te worden. Met een golfkar kun je al dit soort zaken heel gemakkelijk meenemen!

Diverse varianten

Als je op zoek gaat naar een golfkar, zul je ontdekken dat er verschillende varianten bestaan. Zo bestaat er verschil in het aantal wieltjes dat er onder kan zitten. Je kunt kiezen voor een model met twee wielen, een erg compact model dat weinig ruimte inneemt en daardoor gemakkelijk te vervoeren is in de auto. Maar je kunt ook kiezen voor een exemplaar met drie wielen, dit biedt meer stevigheid en comfort. Dat geldt voor het moment dat je hem moet duwen, dat gaat met drie wieltjes gewoon echt gemakkelijker dan met twee, maar het geldt ook voor het neerzetten, deze blijft gewoon veel gemakkelijker staan. Wil jij een golfkar kopen die past bij jouw behoeftes, dan moet je eens naar golfstorederksen.nl gaan. Golfstore Derksen is echt gespecialiseerd in deze sport en je kunt in deze winkel dan ook echt alles vinden wat je nodig hebt om te kunnen golfen! Of je nu een tas wilt hebben of een kar, clubs, ballen, schoenen of golfkleding, zij hebben het allemaal in het assortiment! Je kunt dit online bij hen kopen, maar je kunt ook een bezoek brengen aan hun winkel in Rijsbergen, om bijvoorbeeld met eigen ogen te zien welke golfkar nu het beste aansluit op jouw wensen!

Reageren is niet mogelijk