Goedkope usb sticks voor relatiegeschenken

Wist je dat goedkope usb sticks een uitstekende keus zijn als je op zoek bent naar leuke relatiegeschenken? Ieder bedrijf geeft wel eens dergelijke geschenken weg en daar spelen een paar zaken een rol bij. Het eerste punt waar je over nadenkt, is dat je iets kiest wat mensen ook daadwerkelijk zullen gebruiken. Alleen dan heeft het product immers het effect dat je wilt bereiken, namelijk dat mensen jouw bedrijfsnaam regelmatig tegenkomen en jij zo bij hen in gedachten blijft. Dat maakt de kans dat ze de volgende keer weer voor jou kiezen immers een stuk groter. Daarnaast moet het natuurlijk wel betaalbaar zijn en dat is met goedkope usb sticks zeker het geval. Nu heeft iedere onderneming natuurlijk wel een budget voor het maken van reclame, maar met hoe minder geld er een goed resultaat bereikt kan worden, hoe beter het natuurlijk is. Dat is ook precies de reden dat veel bedrijven kiezen voor bedrukte pennen als relatiegeschenk. Goedkoop en effectief, maar ook niet bepaald origineel. Kies jij voor goedkope usb sticks, dan houd je de kosten binnen de perken, maar val je tegelijkertijd op doordat je eens iets anders weggeeft dan andere bedrijven doen. Als je er over na aan het denken bent om relatiegeschenken te laten maken, dan is dit dus zeker een optie om te overwegen.

Ruime keus in goedkope usb sticks

Als dit jou ook een leuk idee voor een relatiegeschenk lijkt en je gaat op zoek naar goedkope usb sticks, dan ontdek je al snel dat er nog wel wat keuzes gemaakt zullen moeten worden. De eerste keus waar je over na moet denken is de opslagcapaciteit van het apparaatje. Ze zijn namelijk verkrijgbaar in varianten van 32 MB tot 256 GB. Hoe lager de capaciteit, hoe goedkoper. Maar tegelijkertijd kan het dan natuurlijk ook voor veel minder zaken gebruikt worden. Een paar foto’s opslaan kost immers al een hele hoeveelheid MB’s. Als je wilt dat mensen de goedkope usb sticks vaak gebruiken, dan is een kleine opslagcapaciteit dus niet direct de meest logische keus. Daarnaast kun je ook nog kiezen uit verschillende kleuren en verschillende modellen. Meestal kiezen mensen voor sticks die een strakke vormgeving hebben, aangezien die het handigst zijn om mee te nemen en niet in voor de andere usb-poorten zitten. Maar goedkope usb sticks in een opvallende vorm, zorgen natuurlijk weer dat ze de aandacht trekken. Zo is er voor alles wel iets te zeggen.

Veel keus bij Usb Stick Producent

Voordat je goedkope usb sticks aan gaat schaffen, moet je dus nadenken over:

  • de grootte van de opslagcapaciteit
  • de vorm
  • de kleur

En als je dat uitgekozen hebt, dan moet je nog nadenken over wat voor tekst je er op wilt laten drukken, zodat mensen ook daadwerkelijk weten dat de stick een geschenk van jouw bedrijf was. Bij Usb Stick Producent kun je kiezen uit een heel scala aan goedkope usb sticks die bedrukt kunnen worden. Zo kun je dus bij hen altijd sticks vinden die de juiste capaciteit, vorm en kleur hebben en waar ook nog eens jouw logo of tekst op gedrukt kan worden. Bij hen kies je eerst het soort stick uit dat je wilt hebben en vervolgens geef je het soort bedrukking dat jij wilt aan hen door. Een extra service die zij bieden, is dat zij op de sticks alvast zaken over uw bedrijf kunnen uploaden, zoals bedrijfsinformatie, foto’s van producten of belangrijke websites. Zo kun je nog meer rendement halen uit goedkope usb sticks als relatiegeschenk!

Reageren is niet mogelijk