Goedkoopste leesmap

Mensen die veel tijdschriften lezen doen er goed aan om gebruik te maken van leesmappen, dit kan hen veel geld besparen. Helemaal als er gekozen wordt voor de goedkoopste leesmap die er op de markt is. Wat is nu het voordeel van deze mappen? Hierin worden veel verschillende magazines gebundeld en iedere week bij de abonnees thuisbezorgd. Doordat de map rouleert van huishouden naar huishouden, kan de leverancier ervan verschillende keren geld ontvangen voor de tijdschriften, waardoor hij een veel lagere prijs kan rekenen dan normaal het geval is. Door voor de goedkoopste leesmap te kiezen, kun je dus heel veel verschillende magazines lezen, zonder dat dit jou heel veel geld hoeft te kosten. Voor de echte leesfanaten levert dat natuurlijk een groot voordeel op, zouden zij immers op ieder magazine een abonnement willen nemen, dan gaat dat echt enorm in de papieren lopen. En voor een product dat je na lezen toch eigenlijk weer wegdoet, is dat natuurlijk zonde. Niet alleen voor consumenten is het kiezen voor de goedkoopste leesmap een goed idee, ook voor bedrijven met wachtkamers kan dit een goede optie zijn. Zo kunnen klanten kiezen uit verschillende titels om te lezen terwijl zij zitten te wachten tot zij aan de beurt zijn.

Wat is de goedkoopste leesmap?

Het is in veel gevallen dus echt wel aan te raden om van leesmappen gebruik te maken. Maar nu is het wel zo dat er verschillende aanbieders zijn en jij wilt natuurlijk wel graag van de goedkoopste leesmap gebruik maken. Waar kun je dan het best voor kiezen? Woon je in het noorden van Nederland, dan ben je bij Leesland aan het juiste adres. Zij leveren hun mappen in:

  • Groningen
  • Friesland
  • Drenthe
  • de Achterhoek
  • de Noordoostpolder
  • de grensstreek met Duitsland

Het fijne van het kiezen voor hun goedkoopste leesmap, is dat hierin de meest populaire titels te vinden zijn, zodat je altijd leuke zaken te lezen hebt. Bovendien wordt de map bij jou thuis afgeleverd door hun eigen bezorger. Dit gebeurt over het algemeen op een vast tijdstip in de week, zodat je hier ook echt op kunt rekenen. Je weet dan precies wanneer je weer kunt genieten van nieuw leesvoer en wanneer je de oude leesmap uitgelezen moet hebben. Daarom kies je dus voor Leesland als je naar de goedkoopste leesmap op zoek bent.

Verschillende opties

Bij Leesland profiteer je bovendien van het voordeel dat zij verschillende leesmappen kunnen leveren. Hun goedkoopste leesmap bevat maar liefst negen verschillende magazines die op volwassenen gericht zijn. Heb jij kinderen en willen zij ook graag hun favoriete tijdschriften kunnen lezen, dan kun je kiezen voor de gezinsmap, met een combinatie van titels voor jong en oud. Omdat deze meer bladen bevat, ligt de prijs ook iets hoger. Kies je voor Leesland, dan kies je dus al voor de goedkoopste leesmap. Maar je kunt het voor jezelf nog voordeliger maken. Als je bij hen een abonnement afsluit, dan kun je ervoor kiezen hoe nieuw de map moet zijn die jij ontvangt. Wil jij de eerste zijn die deze leest, dan ligt de prijs hoger dan wanneer je de elfde in de rij bent. Natuurlijk zijn de bladen dan wel wat ouder, maar over het algemeen maakt dat niet heel veel uit. Zo kun je er voor zorgen dat jouw abonnementsprijs nog lager komt te liggen. Het is dus zeker de moeite waard om de verschillende opties eens door te nemen en na te gaan wat het best bij jou past. Zeker is dat je flink kunt besparen door te kiezen voor de goedkoopste leesmap van Leesland!

Reageren is niet mogelijk