Goedkoop een waterbed kopen via onze webwinkel

Woont u in de Randstad en wilt u graag een waterbed kopen? Kom dan eens bij Dreamzzz langs in:

  • Den Haag,
  • Rijswijk,
  • Of in Voorburg.

Op onze website, merkwaterbed.nl vindt u de adresgegevens, contactgegevens en openingstijden van deze vestigingen. Tevens kunt u via de website een waterbed kopen dus u hoeft niet helemaal naar de Randstad te reizen. Wij garanderen dan ook een landelijke dekking en kunnen in principe alle afgebeelde producten binnen enkele werkdagen bij u thuis afleveren. Waarom zou u eigenlijk een waterbed kopen? Omdat het kan leiden tot een welverdiende nachtrust. Natuurlijk kleven er enkele nadelen aan. Zo is het bed erg zwaar als het eenmaal gevuld is met water. Het voordeel is daarentegen dat het bed niet meer kan verschuiven. Gaat u echter verhuizen? Dan kan het lastig zijn om het bed mee te verhuizen. Maar dat is waar wij wederom om de hoek kijken. Want we bieden u namelijk een speciale verhuisdienst aan! We hebben er een aparte pagina op onze website voor aangemaakt. U kunt dit invullen als de verhuisdatum bekend is en wij regelen vanaf dan alles. Het spreekt natuurlijk voor zich dat we er dan wel uitgaan dat u het waterbed destijds bij ons hebt gekocht. Een ander nadeel is het feit dat u er wel even aan moet wennen dat u de bewegingen van uw partner in het bed meer zult voelen. Maar dat is een kwestie van gewenning. We vermoeden dat u er na een week niets meer van merkt.

Waar moet u bij het waterbed kopen zoal op letten?

Een waterbed kopen kan aldus geheel online. Het is veel eenvoudiger dan u denkt. Maar u moet natuurlijk eerst nog een keuze maken uit de afmetingen, de merken en of u een hardside of softside matras wilt hebben. Hebt u een keuze kunnen maken? Vul dan uw adres, naam en contactgegevens in en betaal het bedrag via een online betaalservice zoals PayPal of iDEAL. Vervolgens ontvangt u een vestiging in uw mailbox en laten we het u weten als het bed uw kant op komt. We hopen dat u de tijd en moeite wilt nemen om onze producten en/of onze service te belonen. Zo heeft onze website en gemiddelde klantenbeoordeling van maar liefst een 8,9 en daar zijn we vanzelfsprekend erg trots op. Hebt u niet alleen hulp nodig met het waterbed kopen maar ook met de montage? Geef dit dan tijdens het bestellen aan ons door. Want naast het verhuizen komen we de bedden ook graag brengen, monteren en vullen we het direct af met water zodat u er verder geen omkijken meer naar hebt. Dat is een gratis service maar als u dit klusje zelf liever aanpakt dan doen we daar beslist niet moeilijk over.

Bij vragen staat onze klantenservice uiteraard voor u klaar

Hebt u hulp nodig bij het waterbed kopen? Of wilt u wat advies zodat u precies weet welk merk of type bed bij u past? Geef dan uw wensen en eventueel ook de aandoeningen waar u last van hebt aan ons door. Dat kan telefonisch door één van onze filialen te bellen en u kunt natuurlijk een e-mail sturen. Voor mensen die het altijd koud hebben, zelfs in bed, kunt u een Merk waterbed kopen met een thermostaat. Want u kunt daarmee het water in de matras heerlijk opwarmen zodat u in principe op een hele grote kruik ligt. U zult het nooit meer koud hebben. Voor onderdelen en onderhoud kunt u ook diverse accessoires snel nabestellen dus vergeet niet om de site te bookmarken.

Reageren is niet mogelijk