Gerecyclede notitieboekjes bedrukken voor klanten

Sinds zes jaar heb ik een eigen bedrijf en van te voren had ik niet verwacht dat het een groot succes zou worden. Toen ik mijn bedrijfje begon had ik nog een voltijdbaan en kon ik alleen in de avonden en in de weekenden werken aan mijn webshop. Het leek mij altijd leuk om een eigen webshop te hebben, maar ik was er nooit eentje begonnen, omdat ik nog een baan had. Ik hoorde van mijn nichtje dat zij ook een webshop had en besloot toen om er ook eentje te starten. Mijn nichtje kon me een aantal handige tips geven voor het starten en zo was ik begonnen. Ik de webshop verkoop ik veel natuurlijke en biologische producten. Dit waren producten waar ik destijds veel interesse in had en ik kon verschillende producten niet vinden bij andere websites. Langzaam groeide het aantal klanten en ik zag dat veel klanten terugkwamen om nieuwe bestellingen te doen. Na twee jaar liep de webwinkel zo goed, dat ik niet meer 40 uur hoefde te werken. Dit was ook zeer lastig, want mijn website nam veel van mijn tijd in beslag. Gelukkig kon ik het aantal uren verminderen bij mijn werk. De jaren daarna bleef het bedrijf groeien en ik besloot om een aantal van de artikelen aan andere winkels te verkopen. Bij de leverancier kreeg ik het alleenrecht in Nederland en ik begon artikelen met mijn eigen logo te verkopen. Ik ben erg blij dat mijn bedrijf een succes is geworden en daarom stuur ik een bedankje naar de bedrijven die mijn artikelen verkopen. Ik probeer altijd een duurzaam cadeautje te sturen, dat het liefste ook bruikbaar is. Dit jaar wilde ik graag een gerecyclede notitieboekjes bedrukken en opsturen. Ik koos er voor om gerecyclede notitieboekjes te bedrukken, omdat dit een product is dat klanten dagelijks kunnen gebruiken en gemaakt is van gerecycled materiaal. Met het logo kunnen ze zien dat het van mijn bedrijf afkomstig is.       

Notitieboekjes bedrukken via Greengiving

Ik zocht naar een bedrijf waar ik gerecyclede notitieboekjes bedrukken kon. Er zijn veel bedrijven waar je notitieboekjes bedrukken kan laten, maar vaak worden hier veel slechte materialen bij gebruikt. Deze bedrijven gebruiken veel plastic, of slechte inkt. Ik wilde graag gerecyclede materialen gebruiken. Ik verkoop veel duurzame en verantwoordelijke producten en wil graag een relatiegeschenk geven dat hier bij past. Daarnaast verkopen veel van mijn klanten ook dit soort producten en ik weet dat ze het op prijs zullen stellen als ik een geschenk naar hun opstuur dat verantwoord is. Ik vond de website van Greengiving greengiving.nl en zag dat ze hier veel duurzame relatiegeschenken verkopen. Ik kon hier gerecyclede notitieboekjes bedrukken met mijn eigen logo, dit was precies waar ik naar op zoek was. De kosten voor het bestellen van de notitieboekjes was erg goedkoop en soms zelfs goedkoper dan bij websites die geen duurzame artikelen verkopen. Ik zag nog een veel meer interessante producten en besloot om een aantal van deze producten te bestellen, zodoende kon ik een leuk, bruikbaar en duurzaam pakket samenstellen.

Blij met de relatiegeschenken

Aan het begin van deze week had ik al veel van de pakketten gestuurd naar mijn klanten en ik kreeg veel positieve reacties. Gerecyclede notitieboekjes bedrukken bij Greengiving was een goed idee. De klanten zijn blij met de duurzame geschenken en vinden ze erg bruikbaar. Ik kan de website van Greengiving aanraden voor duurzame relatiegeschenken.

  • Ik kon hier gerecyclede notitieboekjes bedrukken
  • Ze hebben nog veel meer interessante producten
  • Alle producten zijn duurzaam en verantwoord
  • De producten op deze website waren erg goedkoop

Reageren is niet mogelijk