Genieten van friet in Haarlem

Of je nu zelf in Haarlem woont of een dagje uit bent, op een gegeven moment krijg je trek in iets lekkers en dan is er toch niets lekkerder dan echte Belgische friet in Haarlem. Die kun je krijgen bij De Vlaamsche Reus. De beste zaak voor de beste friet in Haarlem. Met zorg bereid en zo lekker dat dit meer is dan een snelle hap. Hier geniet je echt van.

Friet in Haarlem als lunch

Stel je doet een dagje uit in Haarlem en bezoekt één van de mooie musea. Dan heb je vast trek gekregen en kun je wel een oppepper gebruiken. Een frietje is lekker want het vult de maakt goed, is dus prima voor de stevige trek en met wat zout geeft je ook weer de kracht om door te gaan naar de volgende tentoonstelling of om vervolgens heerlijk te gaan shoppen. Friet in Haarlem kun je elke dag, vrijwel de hele dag door, eten bij De Vlaamsche Reus op de Nieuwstraat nummer 6 in Haarlem. En zij hebben niet alleen de beste friet van Haarlem in verschillende formaten, namelijk:

 • Kabouter
 • Tussendoor
 • Normaal
 • Reus

Maar De Vlaamsche Reus heeft ook een enorm arsenaal aan sauzen voor je beschikbaar. Van gewone mayonaise uit Holland, Vlaanderen en de Zaanstreek, tot bijzondere smaken, waarbij je kunt denken aan:

 • Rosemarijn zeezout mayonaise
 • Lemon pepper mayonaise
 • Truffel mayonaise
 • En andere sauzen zoals
 • Aioli
 • Pindasaus
 • Banzai
 • Joppie
 • Stoofvlees

En er is zelfs appelmoes verkrijgbaar voor deze heerlijke friet in Haarlem. Dit was slechts een kleine selectie aan sauzen. Voor heet hele menu met alle sauzen, maar ook alle snacks verwijzen we graag naar frietzaak-devlaamschereus.nl.

Friet maken is een vak

De Vlaamsche Reus is een bekende frietzaak in deze stad en hier kunt u genieten van de beste friet in Haarlem met een reden. Al 25 jaar wordt hier de beste friet in Haarlem gemaakt en geserveerd met een brede lach. Kwaliteit staat voorop in alle producten die worden gebruikt. Dat maakt de smaak van deze friet in Haarlem zo geweldig. Wie gek is op friet en van friet zijn werk heeft gemaakt, heeft passie voor het product en dat is bij De Vlaamsche Reus echt te proeven. Elk frietje, ongeacht de saus, smaakt heerlijk en zelfs zo lekker dat een sausje niet eens nodig is. De friet is waar het om gaat. En daarnaast kun je jouw smulpakket compleet maken met één van de vele snacks die er te krijgen zijn, maar je vindt hier ook diverse soorten Oma Bobs kroketten, verschillende burgers, vegetarische snacks, glutenvrije snacks en heerlijk verfrissende ijsjes, milkshakes en Sundaes. Een frietjes eten bij De Vlaamsche Reus wordt daarmee een ware verwennerij en een traktatie voor jezelf. Voor de lunch, om even gemakkelijk ’s avonds te eten, maar ook gewoon lekker voor tussendoor. Want zeg nou zelf, een frietje tussendoor is toch eigenlijk altijd lekker. Zeker als het ambachtelijke, zelf gesneden friet is van de beste aardappelen en met heerlijke sauzen. Deze friet in Haarlem moet je geproefd hebben. Het is ook niet voor niets dat mensen die in Haarlem wonen De Vlaamsche Reus inmiddels als een begrip kennen in de stad. Zij weten als geen ander waar je de lekkerste friet in Haarlem kunt krijgen. En voor de mensen die in Haarlem wonen is het ook makkelijk om de friet thuis te laten bezorgen. Door gebruik te maken van Foodora kun je binnen de kortste keren thuis van jouw frietje genieten. Lekker, op de bank, voor een film zonder de deur uit te hoeven. De Vlaamsche Reus weet wel wat genieten is en maakt dat graag voor jou zo makkelijk mogelijk.

Reageren is niet mogelijk