Flyers

Zorg voor een uitgebreide promotie en laat flyers drukken bij Drukwerkdeal.nl. Hier kan je het type flyer laten maken die helemaal aansluit bij de sfeer van jouw bedrijf of evenement. Dit soort promotie is geschikt voor allerlei gelegenheden. Feesten, horecagelegenheden, diensten van bedrijven en ga zo maar door. Voor een scherpe prijs is het voor jou mogelijk jouw activiteit te promoten en meer bekendheid te genereren in jouw omgeving. Om het resultaat zo optimaal mogelijk te krijgen, verzorgt Drukwerkdeal.nl uiteenlopende diensten en services. Van een beschikbare klantenservice tot aan een bezorgservice na het flyers drukken deze te verspreiden in de door jou opgegeven omgeving. Maar eerst wordt jou gevraagd het ontwerp door te geven. Dit begint met het aanleveren van jouw eigen ontwerpbestand of deze te ontwerpen via de ontwerptool van Drukwerkdeal. Tenslotte heb je jouw ontwerp nodig voor de rest van de selecties die jou gevraagd wordt. Zonder dit ontwerp wordt het moeilijk het formaat en de bedrukking te kiezen. Vaak is de afbeelding al helemaal afgestemd op de vorm van de flyer. Voorbeelden hiervan zijn de bekende A-formaten, vierkant en rechthoekig (Din large of large). De exacte afmetingen worden weergegeven in het bestelmenu. Nadat je het formaat hebt geselecteerd, kies je de bedrukking voor flyers drukken.

De bedrukking en afwerking bij flyers drukken

Flyers drukken gebeurt altijd in full color. Dit is de druktechniek waarbij de kleuren worden gemengd tijdens de bedrukking. Geleidelijk wordt het beeld gevormd op het papier aan de hand van de vier full color kleuren: cyaan, magenta, yellow en key (zwart). Deze kunnen op beide kanten van de flyer bedrukt worden of aan een kant. Wel is het mogelijk dat het kleurresultaat kan afwijken van het origineel. Dat komt omdat de bedrukking iets minder specifiek toegepast wordt, dan bijvoorbeeld PMS-bedrukking. De afkorting PMS staat voor Pantone Matching System, waarbij de kleuren vooraf met elkaar gemengd worden. Doordat de kleuren met codes worden aangegeven, is een goede een op een gelijkenis met het origineel hier treffender. Bij flyers drukken gaat het toch vaak om grotere kleurrijke afbeeldingen en dat is een van de redenen dat full color toegepast wordt. Om er zeker van te zijn dat de kleuren goed uit komen en beschermd blijven, is het mogelijk een afwerking toe te laten passen bij flyers drukken. Bij Drukwerkdeal.nl heb je voor flyers drukken de keus uit de volgende afwerkingen:

  • Enkelzijdig glans- of matlaminaat
  • Dubbelzijdig glans- of matlaminaat
  • Dubbelzijdig glans UV lak
  • Dubbelzijdig matlaminaat+spot UV-lak
  • Enkelzijdig inline cold foil

De tips van Drukwerkdeal

Het is niet voor iedereen makkelijk om zelf de flyer vorm te geven. Hoewel het systeem van Drukwerkdeal redelijk vanzelfsprekend en eenvoudig in gebruik is, is het begrijpelijk als je twijfelt bij de opties. Je weet tenslotte niet zeker of het ontwerp wel goed uit komt bij flyers drukken. Daarom geeft Drukwerkdeal meerdere tips en aanwijzingen op de website. Zo geven ze bovenaan het bestelmenu voor flyers drukken een aantal aanbevolen samenstellingen door. In de regel staat aangegeven welk formaat het is, hoeveel stuks, het gewicht van het papier en de prijs die bij deze selectie hoort. Wil je meer weten over deze samenstellingen, dan kan je de gehele selectie voor dit pakket doorneem door op ‘bekijken’ te drukken. In de informatiesheets in de tab ‘aanleveren’ wordt beschreven hoe je de ontwerpen moet aanleveren. Bijvoorbeeld wat de afmetingen van het ontwerp moet zijn en de resolutie die je moet aanhouden. Lees dit goed voor je het bestand doorstuurt. Als deze niet voldoet aan de aanwijzingen, dan kan Drukwerkdeal niet doorgaan met flyers drukken.

Reageren is niet mogelijk