Een spiegel op maat in de slaapkamer

Mijn vriendin wilde afgelopen maand onze slaapkamer opnieuw inrichten. Ze vindt het altijd leuk om interieurmagazines te lezen en krijgt hierdoor regelmatig leuke ideeën. Volgens mij heeft ze een abonnement op een aantal bladen en bezoekt ze ook verschillende websites op het internet. Ze is vaak bezig met de inrichting in huis en heeft diverse dingen zelf gemaakt. Soms help ik haar met de projecten om iets in elkaar te zetten. Ik ben niet heel erg handig, maar veel kleine dingen lukken me vaak wel. We hebben bijvoorbeeld zelf een mozaïek in de badkamer gemaakt en onze meubels in de tuin. Ik vind het erg leuk om haar te helpen en om zelf iets te maken. Ze laat van te voren zien wat het idee is en gaat dan lekker aan de slag. Bijna altijd wordt het iets moois. Ze is erg creatief en ik had dan ook de volste vertrouwen dat de slaapkamer ook erg mooi zou worden. Ze had eerst uit een aantal bladen foto’s geknipt en daar een soort collage van gemaakt. Ik zag alleen maar losse ideeën, maar zij kan het dan mooi samenbrengen. Ook deze keer moesten we een aantal dingen zelf maken. Zo had ze het idee om van verschillende stukken spiegel een patroon te maken op de kledingkast. We zouden drie grotere stukken spiegel ophangen en daarnaast verschillende kleine stukken. De kleine stukken konden we zelf snijden, want die hoefde niet zo nauwkeurig. Maar voor de grote stukken wilden we goede kwaliteit en daarvoor wilden we spiegel op maat laten snijden. In haar voorbeeld had ook iemand de spiegel op maat laten maken en dat leek ons ook verstandiger.

Een spiegel op maat via glaswebwinkel.nl

Eerst waren we langsgegaan bij de bouwmarkt, misschien konden ze hier helpen met een spiegel op maat snijden. Maar hier werden we onvriendelijk geholpen, uiteindelijk wisten we nog niet of ze voor ons een spiegel op maat konden snijden en besloten we maar om weg te gaan. We wilden zelf niet nieuw gereedschap kopen, omdat we waarschijnlijk maar een keer een spiegel op maat nodig hadden. Het leek ons beter om online een winkel te vinden. We kwamen diverse winkels tegen die ons konden helpen, maar we besloten om voor glaswebwinkel.nl te gaan. Hier werden we namelijk direct goed geholpen. We hadden contact opgenomen om het idee uit te leggen en direct merkten we dat er met ons werd meegedacht. Ze gaven ons tips over de samenstelling en konden meteen aan de slag gaan. Ongeveer twee weken later zouden de spiegels geleverd worden.

De spiegel ziet er erg mooi uit

De spiegel op maat die we binnenkregen voldeed aan al onze wensen. Bij glaswebwinkel.nl hadden ze zich aan alle afspraken gehouden en zo mooi hadden wij een spiegel op maat nooit kunnen snijden. Mijn vriendin ging vervolgens zelf verder met haar project en later die dag was ze klaar. De spiegel zag er erg mooi uit en past goed in onze slaapkamer. Daarvoor had ze al een aantal andere dingen aangepast en de spiegel maakte het mooi af. Hij is niet alleen erg decoratief, maar ook functioneel. Daar ben ik erg blij mee, want ik heb graag dingen in huis die functioneel zijn. Soms is ze te veel bezig met het decoratieve gedeelte, maar hier was dat niet het geval. De nieuwe spiegel is echt een succes. Een spiegel op maat kan je het beste bij glaswebwinkel.nl bestellen

  • Je hebt veel keuze uit spiegels en glas
  • Ze hebben een goede service en zijn erg behulpzaam
  • De spiegels was van goede kwaliteit

Reageren is niet mogelijk