Een leuke Djembe workshop

Heb jij altijd al willen weten hoe het is om de djembe te spelen? Maar heb je er geen tijd voor om je in te schrijven voor een complete cursus op dit gebied? Dan kun je je bij de school De Beat natuurlijk ook altijd nog inschrijven voor een Djembe workshop. Dit is bijvoorbeeld ook de ideale manier om erachter te kunnen komen of je het leuk vindt om het instrument te bespelen. Als je wel eens andere instrumenten hebt gespeeld dan zul je er namelijk al snel achter komen dat het spelen van een djembe heel anders is. Je kunt bij De Beat terecht voor:

  • Lessen
  • Workshops
  • Optredens

Bij deze school ben je aan het juiste adres voor het volgen van cursusblokken, maar ook voor Djembe workshop ben je hier van harte welkom. Ben jij op zoek naar iemand die een optreden voor jou kan regelen? Dan is dit ook de school om naartoe te komen. Lijkt het jou wel wat om zelf op te treden? Dan is het leuk om te weten dat je aan het einde van iedere cursusblok hier altijd een optreden geeft. Je kunt dan precies laten zien wat je allemaal geleerd hebt.

De Djembe workshop voor een uiteenlopende publiek

De Djembe workshop kan voor verschillende soorten doelgroepen georganiseerd worden. Zo regelt De Beat dit voor particuliere en zakelijke klanten, maar ook voor scholen kan er een geweldige Djembe workshop in elkaar gezet worden. En dit wordt om de meest uiteenlopende redenen gedaan. Voor de leerlingen is het natuurlijk fantastisch om een nieuw instrument te leren kennen. Voor bedrijven wordt het daarentegen vaak ingezet als teambuilding. En daar is een Djembe workshop inderdaad uitermate geschikt voor. Bij djembe gaat het namelijk om ritme. Je zult tijdens de Djembe workshop dan soms ook hetzelfde ritme spelen, terwijl in andere gevallen je je eigen ritme speelt waarbij het vervolgens belangrijk is om met alle losse ritmes bij elkaar weer een samenhangend ritme te maken. Op die manier kan je een geweldige performance opbouwen. Wil je niet alleen een Djembe workshop volgen, maar bijvoorbeeld ook de drums en cajon? Dan ben je ook daarvoor bij De Beat aan het juiste adres. De vele uiteenlopende lessen en workshops die je hier kunt volgen zijn uiteraard allemaal zeer goed opgesteld. Of je hier nu meerdere lessen gaat volgen of juist maar een, er zal er altijd voor gezorgd worden dat je voor kwaliteit gaat. Aan het einde van iedere les kun je zeker zeggen dat je iets nieuws geleerd hebt. En dat is toch uiteindelijk waar het om gaat?

Meer weten over de lessen en workshops

Wil je graag wat meer informatie over de lessen en workshops die hier gegeven worden? Dan raden we je aan om hiervoor een kijkje te nemen op de website van het bedrijf De Beat.com. Je vindt hier bijvoorbeeld wanneer de volgende cursus van start gaat, maar ook hoe je meer informatie kunt krijgen over het volgen van een Djembe workshop. Misschien wil jij juist wel een optreden regelen. Je vindt het allemaal op de website. Je vindt hier ook de nodige tips die ervoor zullen zorgen dat je nog meer uit de Djembe workshop kunt halen. Uiteindelijk regel je het natuurlijk om er iets van te leren en daar zal zeker voor gezorgd worden dankzij de leraar. Kom daarom vandaag nog een kijkje nemen op de website en zorg ervoor dat jij je inschrijft voor de volgende Djembe workshop. Daar ga je zeker geen spijt van krijgen. Kijkt u ook eens op debeat.com.

Reageren is niet mogelijk