Een koelwagen huren? Lees dan snel even verder

Wilt u graag een speciale koelwagen huren voor een evenement dat u binnenkort organiseert? Misschien bent u verantwoordelijk voor alle horecatenten en cateringaangelegenheden tijdens een muziek- en theaterfestival in een park in uw stad. Dan hebt u een behoorlijk zware verantwoordelijkheid en we kunnen het ons goed voorstellen dat u een enkele plek zoekt voor het koelwagen huren maar ook het huren van een frietwagen en toiletwagen. Wij bieden u een keur aan dergelijke wagens. Voor grote meerdaagse festivals is het zelfs mogelijk om onze combiwagens te huren waar men zowel kan douchen als toiletteren. Klinkt u dat als muziek in de oren en wilt u bijvoorbeeld weten wat het koelwagen huren u gaat kosten? Kijkt u dan even op onze website want op wb-rent vindt de al onze tarieven overzichtelijk weergegeven. Mocht u echter specifieke wensen hebben of u afvragen of het koelwagen huren op bepaalde data mogelijk is, zeker in de hoeveelheid die u in gedachte hebt, dan is het verstandig om even contact met ons op te nemen. Een koelwagen huren kost u in ieder geval nooit meer dan 75 euro per dag als u bij ons huurt dus tel uit uw winst. Uiteraard is dit wel exclusief btw en kilometervergoeding maar dat lijkt ons niet meer dan logisch. U zult in ieder geval uiterst goedkoop uit zijn dus we hopen dat u eens op onze website rond gaat kijken.

Een koelwagen huren was nog nooit zo gemakkelijk en goedkoop

Gaat u bij ons een koelwagen huren? Dan komen we het op de afgesproken dag brengen en later ook weer ophalen. U hebt daar dus ook al geen omkijken meer naar. Of u het nu wilt huren voor een sportdag, voor een bruiloft, een groot openbaar evenement in het dorp of marktplein van een grote stad, het zorgt er iedere keer weer voor dat al het voedsel en drinken gekoeld blijft. En dat is op een warme lentedag of in de zomerse hitte een ware uitkomst. Sterker nog, ook na een marathon in de herfst willen de sportievelingen graag een gekoeld drankje.

  • Naast het koelwagen huren kunt u er ook voor kiezen om bevroren voedsel zoals ijs uit te delen. In dat geval gaat u onze vrieswagen huren die tot min 20 graden Celsius koelt.
  • Of kies voor de handige mobiele badkamers. Speciaal voor diegene waarvan hun badkamer gerenoveerd wordt.
  • En tenten zoals spantenten en paviljoententen. Voor festivals, bruiloften en schoolfeesten keer op keer de meest logische keuze.

Weet u niet precies wat u nu moet doen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We geven u graag advies over het beste plan van aanpak en hoeveel wagens u het beste kunt huren voor een optimaal gewenst resultaat. Mocht u trouwens al precies weten wat u wilt, bijvoorbeeld een koelwagen huren, dan kunt u ons tijdens kantooruren even bellen over de mogelijkheden en om de huurdata door te geven. Tevens staan we via de mail en het digitale contactformulier voor u klaar.

U kunt een keur aan speciale aanhangwagens bij ons huren

Een koelwagen huren is dus voor een keur aan gelegenheden een ware uitkomst. Vergeet niet om onze website op te slaan tussen uw favoriete websites want de kans is groot dat u ons verhuurbedrijf in de toekomst weer eens nodig zult hebben. Dat geldt zeker voor mensen die regelmatig als ceremoniemeester gevraagd worden of voor evenementenplanners. We gaan uiteraard graag een langdurige zakelijke relatie met u aan. Mocht u er trouwens met ons over willen spreken dan nodigen we u graag uit bij ons op kantoor in Someren.

Reageren is niet mogelijk