Een kerstpakket online bestellen

Een kerstpakket online bestellenIeder jaar is het weer een hele opgave als werkgever om de werknemers te voorzien van een kerstpakket. Er is ook oneindig veel keuze en je kunt niet altijd iedereen tevreden stellen. Ga je voor een traditioneel pakket? Of juist een keer wat anders? Bij Kerstpakket online nemen wij deze zorg uit handen. Super handig om het pakket online te bestellen!

Een kerstpakket kiezen

Wij hebben verschillende opties voor een kerstpakket. Kies uit, door ons samengestelde, kerstpakken. Dit varieert van traditioneel tot exclusief en origineel. U kunt ook kiezen voor de zogenaamde eigen keuze pakketen. Hierbij geeft u de werknemers een cadeaukaart met een bedrag zodat ze zelf het kerstpakket online kunnen samen stellen. Heeft u toch speciale wensen? Wij verzorgen ook kerstpakketten op maat. Zo kunt u samen met ons het gewenste pakket samenstellen. Zorg er wel voor dat u op tijd bent met het bestellen van het gewenste kerstpakket. Vooral de populaire pakketen zijn het snelste weg. Daarnaast heeft u een voordeel met de bezorg mogelijkheden als u tijdig besteld. Zo kunnen wij u optimaal van dienst zijn en weet u zeker dat de pakketten op tijd worden bezorgd. 

Thema’s

U kunt ook kiezen voor kerstpakketten met een thema. Denk aan traditionele thema’s als Holland of tapas. Gaat u voor origineel? Denk dan aan een pakket met alleen maar Fairtrade voedsel of een Christmas Travel pakket. Dit is een luxe pakket met een trolley, drinkflessen en een aantal bonnen. Ideaal als u het pakket een luxe draai wilt geven. Maar ook pakketten met een Spaans of Italiaans thema is online te vinden.

Kant-en-klaar traditioneel/origineel pakket

De al samengestelde pakketten zijn te krijgen in vele vormen en maten. De cadeau’s zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen want wij begrijpen dat u een stagiair een kleiner pakket geeft dan bijvoorbeeld de manager die er al 15 jaar werkt. De pakketten bestaan uit voedsel, bonnen of andere gadgets. De keus is helemaal aan u. Voor vrouwen en mannen is wel wat te vinden.

Eigen keuze pakket

Bij dit kerstpakket geeft u de werknemer een cadeaukaart met een bedrag. Zo kan de werknemer zelf een cadeau uitkiezen. Je weet dan zeker dat je geen scheve gezichten krijgt. Het heeft ook veel voordelen, namelijk:

  • De werknemer kan de cadeaus zelf uitkiezen
  • Keuze uit A- en B merken
  • De mogelijkheid om punten bij te kopen met iDeal
  • Online bestellen kan 24/7 per dag

Vanaf 50 stuks

Vanaf 50 pakketten kunnen wij de Gift Cards personaliseren in de stijl van het bedrijf. Denk hierbij aan logo en kleuren. We kunnen zelfs een videoboodschap of een persoonlijk berichtje toevoegen. Reken maar dat de werknemers dat helemaal te gek vinden.

Kerstpakketten op maat

Wilt u pakketten zelf samenstellen of heeft u speciale wensen? Vanaf 75 stuks kunnen wij dit voor u realiseren. Samen met u kijken we dan naar de wensen en idee├źn om er een heel gaaf kerstpakket van te maken. Vul eest het formulier op de website in zodat we daarna contact kunnen opnemen.

Hoe bestel je een kerstpakket online?

Bij ons kunt u kerstpakketten gemakkelijk online bestellen. De website is eenvoudig ingericht en laat meerdere betaalmogelijkheden toe. Het bestellen gaat als volgt:

  • Kies de pakketen in het gewenste aantal
  • Check het winkelmandje goed, zodat u zeker weet dat het juiste wordt besteld
  • Vul de gegevens in
  • Kies de leverdatum
  • Kies de gewenste betaalmethode

Zodra u de betaalmethode heeft gekozen is de bestelling afgerond. Een kerstpakket bestellen is nog nooit zo makkelijk geweest. 

Reageren is niet mogelijk