Een jacuzzi voor buiten

Afgelopen jaar zijn mijn vrouw en ik voor het eerst naar Zweden op vakantie gegaan. Helaas gaan wij niet zo vaak op vakantie, want ik zou eigenlijk wel vaker willen gaan. Maar mijn vrouw vindt het lastig om voor een langere periode Nederland te verlaten. Een stedentrip kan vaak nog wel, maar als we een week, of langer weg zijn, dan mist ze de familie. Mijn vrouw vindt het altijd heerlijk om tijd te besteden met onze dochters en de kleinkinderen. Onze dochters wonen niet ver van ons vandaan en mijn vrouw ziet ze allebei meerdere dagen per week. Sinds we kleinkinderen hebben is ze nog vaker bij onze dochters, of past ze op de kleinkinderen op. Maar we wilden al een aantal jaar op vakantie naar Zweden gaan en ik wilde graag langer dan een aantal dagen, ik wilde voor drie weken. Mijn vrouw wilde ook al heel lang voor een langere periode, maar vond het toch er lastig. Uiteindelijk kon ik haar toch overtuigen en konden we de vakantie boeken. We wilden een auto huren en door het land trekken om de mooie natuur te zien. Wij wandelen graag en dat leek ons erg leuk om te doen in een land als Zweden. We vonden een reisbureau dat ons kon helpen met verschillende wandelroutes en hotels. Een paar maanden later vlogen wij naar Zweden om ons avontuur te starten. We begonnen in Stockholm, waarna we daarna naar kleine dorpjes en natuurgebieden afreisden. We hebben daar heerlijk kunnen wandelen en kunnen genieten van de natuur. De hotels waren erg mooi en waren vaak midden in de natuur. We vonden het heerlijk om na een dag in een jacuzzi buiten te zitten. Veel hotels hadden een sauna en een jacuzzi buiten, waarin we heerlijk konden ontspannen. Een avond toen we aan het relaxen waren, hadden we het erover dat het misschien voor ons een goed idee was om er eentje aan te schaffen. We hadden al het idee om onze tuin te verbouwen, dan konden we meteen een jacuzzi voor buiten neerzetten. Als het in Zweden kan, dan kan het ook in Nederland.

Een jacuzzi voor buiten gekocht

Eenmaal terug in Nederland vertelden wij de verhalen van onze reis aan onze dochters. We hadden het over hoe heerlijk wij het vonden om in een jacuzzi buiten te zitten. Onze dochters zeiden meteen dat we er ook eentje moesten kopen. We zitten vaak in de tuin en dit zou een extra reden zijn om buiten te zitten. Ik wilde eerst weten hoeveel een jacuzzi voor buiten zou kosten en kwam op de website isbjorn-hottubs.nl terecht. Op de website zag ik foto’s van jacuzzi’s vergelijkbaar met de jacuzzi’s waar wij in Zweden hadden gezeten. De prijs die zij vroegen voor een jacuzzi voor buiten kwam overeen met wat wij wilden uitgeven. We besloten om er eentje te bestellen en die staat nu sinds een maand in onze tuin. De jacuzzi is erg mooi en past goed in onze tuin.

Wij maken er veel gebruik van

Sinds wij de jacuzzi voor buiten hebben, maken wij er veel gebruik van. Ook als het buiten al wat kouder is, dan is het nog heerlijk warm in de jacuzzi. Onze dochters en hun partners hebben er ook gebruik van gemaakt en zijn er helemaal weg van. Als we in de jacuzzi voor buiten zitten, dan komen we weer helemaal tot rust en denken we weer terug aan onze vakantie in Zweden. Een jacuzzi voor buiten is heerlijk

  • Het is een fijne manier om te ontspannen
  • Er zijn diverse varianten en groottes
  • De jacuzzi staat prachtig in de tuin en straalt luxe uit
  • Isbjorn

Reageren is niet mogelijk