Een houten prieel staat prachtig in een open tuin

Voor mensen met een riante achtertuin hebben we een prachtige prieel in de aanbieding. Sterker nog, we bieden u op TuinDomein een keur aan prieëlen aan. Een prieel is een overkapping dat u in de tuin op een open plek kunt plaatsen. Onze overkapping maken we van hout, maar een prieel kan ook van kunststof of metaal vervaardigd worden. U hebt ze wellicht weleens gezien in een park of een bos. Ze komen rechtstreeks uit een romantische film. Het is weer eens iets anders dan een terrasje want u zit lekker in de schaduw en u kunt er blijven zitten als het gaat regenen terwijl de temperatuur nog aangenaam is. Is het niet heerlijk dat u tijdens een dergelijke zomerse bui kunt genieten van de druppels maar niet nat wordt? Voor mensen met een grote achter- of voortuin die niet volstaat met planten en bomen, maar met een net grasveld kan een prieel absoluut wonderen doen voor het aanzien van uw tuin. U kunt er lekker tot rust komen, uit de zon zitten, gasten ontvangen en uw maaltijden gebruiken. In de lente en zomer is het de ultieme plek om thuis een vakantiegevoel te krijgen. Klinkt u dit allemaal als muziek in de oren? Dan vindt u het vast en zeker prettig om te vernemen dat onze producten zowel in Nederland als België binnen enkel werkdagen thuis wordt bezorgd.

Kies vandaag nog uw gewenste prieel uit

Een prieel hoeft helemaal niet duur te zijn. De verschillen in prijs hebben te maken met het type hout, de afmeting, de afwerking maar ook het daktype. Verschillende daktypes zijn:

  • En piramidevormig dak,
  • Een dak met diverse hoeken,
  • Een schilddak,
  • Of een modern plat dak.

Een prieel kan zowel afgelegd worden met een doek, met shingles die u kunt vergelijken met dakpannen maar ook met dakleer. Zo is er ongetwijfeld voor ieder wat wils te vinden. U bent nooit een dief van de portemonnee want we garanderen ten eerste een laagste prijsgarantie van alle producten. Ten tweede vindt u op de sale-pagina ook diverse producten waaronder een prieel die we tegen een scherpe korting verkopen. En ten derde kunt u eenvoudig uw keuze verkleinen door belangrijke categorieën aan te vinken waaronder uw maximum te besteden bedrag. U krijgt alle producten waaronder het prieel geleverd als een bouwpakketje. Natuurlijk krijgt u een uitgebreide instructie bijgeleverd en mag u ons bellen of emaillen als u advies nodig hebt. Op verzoek kunnen we deze handleiding per mail vooraf naar u toezenden. Dan kunt u rustig de kat uit de boom kijken. In principe kunt u een prieel in een middagje opbouwen, zeker als u het wel gewend bent om regelmatig te klussen in en rondom uw huis.

We verkopen diverse houten overkappingen voor in de tuin

Dankzij een prieel dat u in het midden van uw tuin kunt plaatsen maar ook als verlangstuk van uw huis kunt aanbouwen zit u droog en buiten de zon. Mocht u toch in de zon willen zitten dan verschuift u toch gewoon uw tuinstoel naar het terras? Of leg een handdoek op het gazon en ga daar bruinbakken. Vergeet niet dat u zich dan wel goed moet insmeren en denk ook om uw kinderen! We bieden naast een keur aan prieëlen nog vele andere houten meubelen aan. Denk aan tuinmeubelen, tuinberging, blokhutten en tuinhout voor paden en afscheidingen. Met meer dan 15 jaar ervaring hebben we al meer dan 30.000 tevreden klanten geholpen. Laat gerust een review of een rating achter als u tevreden bent over onze producten en service!

Reageren is niet mogelijk