Een goedkope vps biedt u de juiste digitale bescherming

Uw bedrijf zal voor een groot deel afhankelijk zijn van het besturingssysteem waarmee uw bedrijf werkt. Daarnaast is het van belang dat de server goed beschermd is, zeker als het internet een belangrijke bron van uw inkomsten is. U wilt dat velen op kantoor tegelijkertijd met hetzelfde systeem kunnen werken, u wilt gebruik maken van VoIP en u wilt beschermd zijn tegen potentiële hackers. En dat betekent dat u zoekt naar goedkope vps. Want hiermee kunt u meerdere virtuele servers gebruiken binnen uw bedrijf die onderling niet van elkaar afhankelijk zijn. Dat heeft als groot voordeel dat het niet erg is als een bepaalde virtuele server sneuvelt of wordt aangevallen. Bij xitens.nl leveren we een goedkope vps op maat. Dat betekent dat we eenmanszaken, MKB’ers, ZZP’ers maar ook grote kantorencomplexen en grote instellingen naar volledige tevredenheid kunnen helpen. Bij Xitens werken wij klantgericht en doelgericht. Wat wilt u precies? Een cloud zodat u ook elders kunt werken zoals onderweg of thuis? Dan is beveiligde goedkope vps een uitstekende optie. Wilt u dat de goedkope vps op Linux draait zodat u daar dan weer Windows of Apple op kunt draaien? Een goede systeembeheerder zal inderdaad Linux prefereren terwijl uw kantoormedewerkers liever met een ander besturingssysteem werken. Ook dit zijn eenvoudig te realiseren processen die u aan ons kunt overlaten. Kies voor goedkope vps maar bezuinig hier ook weer niet te veel op. Een flexibele en beveiligde server is immers goud waard.

Nog niet overgestapt op een goedkope vps? Neem dan direct contact met ons op!

U wilt op een fysieke server diverse virtuele servers laten draaien. U hebt gelijk want het levert u onder andere de volgende voordelen op:

  • Dankzij onze goedkope vps kunnen diverse processen moeiteloos naast elkaar gedraaid worden, waaronder diverse besturingssystemen,
  • Verschillende afdelingen van uw bedrijf kunnen op hun eigen goedkope vps werken,
  • In plaats van een zogenaamde dedicated server waar alle informatie op staat is het meer verdeeld en beter beveiligd. Als er een server uitvalt, dan is dat geen enkele ramp meer, mede dankzij de back-ups op andere servers.

Bent u overtuigd? Of wilt u er liever het fijne van weten? Kom dan eens bij ons in Zeewolde langs. Op afspraak welteverstaan want dan kunnen wij de tijd vrijmaken om naar uw zaak te kijken. We helpen u en uw systeembeheerder uiteraard tijdens de verhuizing en zullen ook zorg dragen voor de veiligheid, updates en upgrades van dit systeem. SSL certificaten kunnen nadien bij ons worden aangevraagd en u hebt altijd een helder overzicht van de gemaakte kosten door in te loggen op uw eigen account op onze website waarna u toegang hebt tot uw gepersonaliseerde klantenpaneel.

Wij bieden diverse pakketten aan, afhankelijk van de grootte van uw onderneming en wensen

Niet alleen is het van belang om de juiste goedkope vps te kiezen op het besturingssysteem waar u het liefst mee werkt. Ook het aantal virtuele servers dat nodig is om de grootte van uw bedrijf te dragen is van belang. Het is deze tijden normaal op de goedkope vps op een SSD te draaien, de SSD gaat immers langer mee en is beter beschermd tegen invloeden van buitenaf. In het kort kunnen wij op maat een goedkope vps aanbieden in de vorm van allerlei pakketten. Kijk snel op onze website en vraag gerust om meer informatie. Wij begrijpen maar al te goed dat u wellicht niet zo bekend bent met deze stof en daarom leggen we het u persoonlijk uit in begrijpelijke woorden. Bel of mail voor meer informatie met de klantenservice.

Reageren is niet mogelijk