Een goedkope container huren? Dat kan!

Ik heb mijn recent aangekochte huis helemaal verbouwd en daar komen veel kosten bij kijken. Natuurlijk wil je besparen op posten waar dit kan zonder dat je daarbij aan kwaliteit moet inboeten. Een container huren kan goedkoop. Maar wat aanvankelijk een moeilijke zoektocht bleek, is snel opgelost. Dankzij goedkopecontainer.nu ben ik er echt met een spotprijs vanaf gekomen. En hun service die was geweldig. Ik kon bij goedkopecontainer.nu terecht voor al mijn vragen. Ze leverden de container tijdig. Eenmaal vol haalden ze met plezier de container op. Ik huurde een sloopafval container om al mijn bouw- en sloopafval gemakkelijk te kunnen opruimen. Dat is handig tijdens de verbouwing van mijn huis. Zo had ik snel weer plaats in mijn huis. Ik had geen gedoe met de gang volproppen en ’s avonds naar het containerpark rijden. Nee, een container huren is handig. Nu stond de container gewoon voor mijn deur en kon ik al het afval onmiddellijk weggooien. Zeker tijdens een verbouwing kan ik je dat van harte aanbevelen. Veel geld? Nee hoor, dankzij goedkopecontainer.nu was ik er heel snel vanaf. Ik was blij dat alles zo efficiënt verliep.

Welke container huren?

Natuurlijk is het niet altijd makkelijk om de juiste container te huren. Gelukkig biedt goedkopecontainer.nu je hulp. Heb je een groot huis, dan weet je dat je wellicht een container van 10m³ nodig hebt. Verbouw je maar één enkel verdiep dan zal een container van 6m³ voldoende zijn. Een kamer? Doe dan maar de containers van 3 of 4m³. Heb je twijfels over het container huren, dan kan je gemakkelijk contact opnemen met goedkopecontainer.nu. Er mocht bijzonder veel in de container die ik bij goedkopecontainer.nu heb gehuurd. Op de website kun je bij elke container lezen wat erin mag en wat niet. Als je trouwens twijfels hebt of iets al dan niet in de container mag, kan je de vraag makkelijk aan goedkopecontainer.nu stellen. Zij geven een snel en correct antwoord. Dat is fijn! In mijn bouw- en sloopafvalcontainer heb ik volgende producten weggesmeten:

 • Hout dat ik niet meer nodig had
 • Karton
 • Aluminium platen
 • Koperen buizen
 • Een paar losse dakpannen
 • Een versleten magnetron
 • Mijn T-shirt die ik per ongeluk heb gescheurd tijdens het verhuizen
 • Een wasmachine die de vorige eigenaar had laten staan
 • Isolatiemateriaal
 • De oude toiletpot en wasbak
 • Een radiator
 • Wat puin
 • En een paar oude doeken die breekbaar materiaal hebben beschermd

Goede service

Een container huren is dus handig, maar let op. Niet alles mag in elke container. Zo mocht ik in de container die ik gehuurd heb volgende producten niet wegwerpen:

 • De oude koelkast en diepvriezer;
 • Verfblikken
 • Autobanden
 • Batterijen
 • Gevaarlijk afval

Voor deze producten ben ik alsnog naar het containerpark moeten gaan. Zelf een container huren? Dan raad ik zeker goedkopecontainer.nu aan. Je krijgt de goedkoopste container aan je deur en de dienstverlening is tiptop in orde. Ik kreeg altijd heel snel een antwoord op al mijn vragen. Het was fijn om met deze goedkope containerleverancier samen te werken. Op deze manier heb ik wat kosten kunnen besparen voor de verbouw. De paar honderd euro die ik heb uitgespaard kon ik investeren in een iets duurdere laminaatvloer. Zelfs een etentje in een deftig restaurant met mijn vrouw kort na de verbouwing was mogelijk. We hebben ervan genoten. Heel erg bedankt, goedkopecontainer.nu! Ik raad iedereen aan om het container huren via deze website te doen. Het container huren is altijd heel makkelijk en je krijgt bij Goedkope Container steeds de beste dienstverlening.

Reageren is niet mogelijk