Een feesttent huren voor ons jubileum

Mijn vrouw en ik waren afgelopen zomer tien jaar getrouwd en wilden dat graag vieren met familie en vrienden. Toen we tien jaar geleden trouwden hadden we weinig geld om een groot feest te geven, maar wilden dit graag deze keer anders doen. Van te voren bespraken mijn vrouw en ik wat we wilden doen en we besloten om het in onze tuin te vieren. Wij hebben een mooie grote tuin achter het huis en we dachten dat dit de beste locatie zou zijn. We overwogen ook om het te vieren in een restaurant, of in een kroeg, maar zouden dan veel geld kwijt zijn aan de huur van de locatie. We zijn in de zomer getrouwd en gingen er daarom vanuit dat het weer goed zou zijn. Als het warm weer is dan is het gezelliger om buiten te staan met een drankje, dan dat je binnen moet zitten. Met het geld dat we konden besparen aan zaalhuur, wilden we extra mensen uitnodigen en lekker eten kopen. We hadden van te voren een budget afgesproken en maakten daarna een overzicht van wat we allemaal moesten regelen. De slager in de buurt kon ons helpen om een barbecue te verzorgen en we vonden een bedrijf dat kon helpen met serveren en de drank. We moesten alleen nog een feesttent huren bij een bedrijf in de buurt. Het leek ons leuk om een feesttent te huren die open zou zijn, zodat mensen gemakkelijk de tuin in zouden kunnen lopen. Met een open tent kan je gemakkelijk alles overzien en mensen kunnen hier beschutting zoeken als het buiten te warm is. Wij wisten niet waar we een feesttent huren konden, omdat we dit nog nooit gedaan hadden, maar dachten dat we online een bedrijf konden vinden.  

Een feesttent huren bij We Love Tents

Online zochten we naar bedrijven waar we feesttent huren konden en vonden een aantal bedrijven. We hadden de maten van de tuin opgenomen en wisten welk formaat feesttent we huren wilden. We bekeken de feesttenten op de websites van deze bedrijven, maar konden niet een tent vinden die we allebei mooi vonden. Toen we verder zochten vonden we de website welovestretchtents.com van het bedrijf We Love Tents. Op deze websites vonden we verschillende mooie tenten. We namen contact op via de website en gaven aan dat we een feesttent huren wilden voor ons jubileum. We gaven aan welk formaat tent wij in gedachten hadden en voor hoeveel mensen we de tent wilden huren. We wisten niet of ze de tent ook in onze omgeving konden opzetten, daarom vroegen wij dat ook. Gelukkig was de tent beschikbaar die wij in gedachten hadden en konden ze die voor ons opzetten. Ze konden iemand langs sturen om onze tuin te bekijken, maar dat was voor ons niet nodig. Wij wisten al welke feesttent wij huren wilden. Iemand van het bedrijf zou langskomen om de tent op te zetten en achteraf weer weg te halen.

Een mooie feesttent en een leuk feest

Het was een goed idee om een feesttent te huren bij We Love Tents. We hadden de dag van ons jubileum erg goed weer en het was een ideale dag om buiten door te brengen. De tent stond erg mooi in onze tuin en zorgde voor een mooie sfeer. Het feest was erg leuk en gezellig. Een feesttent huren doe je bij We Love Tents.

  • Ze hebben verschillende mooie tenten
  • Ze zetten de tent op en breken hem af
  • De tent was ideaal voor ons feest

Reageren is niet mogelijk