Een cursus NEN 3140 volgen doet u bij Ingenium

Moet u van uw baas een cursus NEN 3140 gaan volgen? Of wilt u uit eigen beweging de training NEN 3140 doen omdat u graag een keurmeester wilt worden? Wat de reden dan ook mag zijn, bij Ingenium Bedrijfsadvies bent u aan het juiste adres. Het geven van NEN 3140 trainingen is één van onze specialiteiten. Zoals u ongetwijfeld wel weet mag u met het NEN 3140 certificaat periodieke inspecties uitvoeren op het gebied van elektrische installaties. De NEN 1010 kunt u ook doen als u niet alleen bestaande installaties wilt keuren maar tevens nieuwe installaties die bij uw bedrijf in gebruik worden genomen. Wij bieden u aldus een keur aan cursussen aan die aan de NEN 3140 voldoen. Zo kunt u ook erg specifieke trainingen volgen zodat u zich snel kunt specificeren op bepaalde apparaten. Wordt er bij u in de fabriek veel gebruik gemaakt van elektrische arbeidsmiddelen? Dan hebt u bij ons de optie om aldus deze training te volgen. We leggen u graag even uit wat deze training in zijn geheel behelsd maar het voert wat te ver om dat via deze tekst uit te leggen. In het kort komt het er op neer dat u bij één van onze trainingscentra in zeer korte tijd wordt klaargestoomd tot keurmeester. U kunt binnen een week het NEN 3140 certificaat al op zak hebben! Let wel dat deze trainingen arbeidsintensief zijn dus u moet er wel eventjes voor gaan zitten.

U hebt de NEN 3140 gehaald? Dan mag u elektrische installaties inspecteren

Misschien dat uw werkgever van u eist dat u uw huidige kennis omtrent de NEN 3140 bijspijkert. Deze normen veranderen namelijk met de tijd. Apparatuur innoveert en veiligheidsvoorschriften veranderen. Of beter gezegd: worden aangescherpt. Want de veiligheid bij uw bedrijf is erg belangrijk. Daarom moet elke leidinggevende beschikken over een BHV-diploma. Is uw diploma verlopen? Dan kunt u bij Ingenium terecht om uw diploma weer te halen. Dus naast de NEN 1010, de BHV en de NEN 3140 kunt u nog veel meer cursussen volgen. Zo is het niet zo vreemd dat u als winkeleigenaar samen met uw kader een cursus bedrijfsveiligheid en criminaliteitspreventie wilt volgen. U raadt het al: ook daar kunt u ons voor inschakelen. Als u de NEN 3140 wilt gaan doen dan hangt het er vanaf welk type u precies wilt doen:

  • Bent u een leek op dit gebied? Volg dan de algemene introductiecursus,
  • Is uw certificaat verlopen? Dan meldt u zich aan voor de herhaling,
  • Bent u echt keurmeester van beroep en wilt u daarom dieper in de stof duiken? Reserveer dan een plekje voor de gevorderdengroep.
  • En er is een combo mogelijk: de NEN 1010 en NEN 3140 training. Die kunt u al in één dag bestaande uit 2 dagdelen halen!

Op 5 locaties in het land kunt u deze cursus gaan volgen

Deze trainingen kunt u aanvragen door direct het online aanmeldformulier in te vullen. Kijkt u liever nog even de kat uit de boom of hebt u nog prangende vragen? Dan kunt u ons uiteraard op diverse manieren bereiken. Stuur een e-mail naar de klantenservice of bel ons kantoor in Hengelo of Lexmond eens op. De trainingen worden het hele jaar door gegeven, afhankelijk van de populariteit. U kunt terecht bij één van de 5 verschillende trainingslocaties. U vindt deze plekken in Lexmond, Drachten, Amsterdam, Eindhoven en Zwolle. Hebt u veiligheidsmateriaal of bepaald meetapparatuur nodig? Kijk dan ook eens in onze webwinkel. U vindt deze shop op meetwinkel.nl. Vandaag bestelt, morgen al in huis.

Reageren is niet mogelijk