Een condensor schoonmaken is een bijzondere taak

Een condensor schoonmaken is niet bepaald een eenvoudig klusje. Dit is niet een taak die u aan uw werknemers kunt geven en ook niet aan de schoonmakers of de conciërge. U hebt hier professionals voor nodig. Zoekt u daarom een bedrijf waar u het condensor schoonmaken in de toekomst aan kunt uitbesteden? Laat dan uw condensor schoonmaken door de AQ Group en kijkt u eens op aqgroup.nl voor meer informatie over deze dienst. Naast het condensor schoonmaken kunnen we nog veel meer voor u betekenen. Vrijwel elk bedrijf of instelling heeft een ventilatiesysteem. Dat systeem moet zo nu en dan gekeurd en gereinigd worden. U wilt corrosie voorkomen en wellicht bepaalde onderdelen coaten. Dan treft het dat u op onze site bent aanbeland. We kunnen deze onderdelen moeiteloos coaten en als u tevens de condensor laat schoonmaken dan kan uw verwarmingssysteem weer een jaartje vooruit. Werkt u met een proces- en waterinstallatie? Ook dan kunnen we u van dienst zijn. U bent immers verplicht om aan Legionellapreventie te doen. Maar u hebt hier wellicht zelf geen kaas van gegeten. Besteedt u ook dit werk uit aan een bedrijf dat hier zijn dagelijkse kost van heeft gemaakt. U weet dan in ieder geval zeker dat er geen Legionella kan uitbreken. Hebt u een fabriek? Dan hebt u zeer uiteenlopende machines staan. Is het daarom niet prettig dat u vanaf nu één bedrijf kunt inhuren die al uw machines kan nakijken en repareren? Zo zijn wij op het gebied van water-, lucht-, en koelingssystemen van alle markten thuis.

Dankzij het condensor schoonmaken garanderen we een lange levensduur

Een condensor schoonmaken is een tijdrovende klus. U hebt er een gecertificeerd bedrijf voor nodig waar vakbekwame mensen trainingen volgen. Een condensor is immers een apparaat dat continu innoveert. Daarom weten onze professionals hoe ze een condensor moeten schoonmaken uit 1960 maar ook hoe ze een condensor moeten onderhouden uit het laatste decennium. Wist u dat wij zelfs een van de weinige bedrijven in deze branche zijn met het milieucertificaat ISO 14001? Dat wil zeggen dat wij een condensor schoonmaken en daarbij geen gebruik maken van gevaarlijke afvalstoffen en schoonmaakproducten die milieuvervuilend zijn. Sterker nog, het is ons doel om ervoor te zorgen dat uw bedrijf minder milieuvervuilend werkt! Denk daarbij aan het filteren van afvalwater of lucht dat het ventilatiesysteem ontsnapt. U kunt in deze moderne tijden niet achterblijven op het gebied van dergelijke innovaties. Dus laat uw condensor schoonmaken door AQ Group. We brengen graag een coating aan zodat uw systeem niet kan roesten en dergelijke metaaldeeltjes niet in ons schoon drinkwater en schone lucht terecht kunnen komen.

  • Naast het condensor schoonmaken keuren we ook uw koeltoren,
  • En inspecteren we de waterleidingen,
  • Alsof dat nog niet genoeg is installeren en reinigen we alle klimaatinstallaties op uw werkplaats!

We kunnen u tevens helpen bij water- en luchtsystemenonderhoud

U kunt ons volgen op de sociale media als u graag iets meer wilt weten over onze werkzaamheden. Ons personeel stelt zich graag even aan u voor en u ziet een keur aan interessante foto’s en filmpjes van onze producten en werkzaamheden. Bel of stuur een e-mail als u nog vragen hebt of een vrijblijvende offerte wilt ontvangen. U kunt naast de sociale media ook een gratis nieuwsbrief in uw inbox ontvangen als u op de hoogte wilt blijven van onze innovaties maar ook onze vacatures. We garanderen een landelijke dekking van onze werkzaamheden in zowel Nederland als België en we nodigen u graag uit voor een eerste gesprek bij ons op kantoor in Utrecht of Zaventem.

Reageren is niet mogelijk