Eames EA117 bureaustoel online bestellen

Charles en Ray Eames zijn de bedenkers van de Eames meubelen die in de vorige eeuw zo populair waren. Het was de bedoeling dat hun meubilair kwalitatief zeer goed was, en betaalbaar zou blijven voor de massa. Het is de vraag of dat laatste gelukt is, want Eames stoelen zijn zo gewild dat er voor originele exemplaren duizenden euro’s worden neergeteld. Inmiddels is het merk Eames overgegaan in stoelenfabrikant Vitra. Zij maken nog steeds modellen van Eames stoelen. Een bekende variant is de Eames EA117 bureaustoel. Dit is een bureaustoel die in veel bedrijven wordt gebruikt, in vergaderzalen of kantoren. De stoel is prachtig ontworpen en is vaak voorzien van een stoffen of lederen zitting. De armleuningen zijn van roestvrijstaal en de stoel is draaibaar.  De Eames EA117 bureaustoel is een gewilde stoel die in grote oplage gemaakt wordt. Er zijn uiteraard ook modellen die niet door Vitra worden gemaakt, die dus niet echt zijn. Deze zijn vaak niet van echt te onderscheiden. Sommige mensen hechten er waarde aan dat zij de originele stoel hebben, anderen vinden het nagemaakte design ook mooi. De Eames EA117 bureaustoel online bestellen tegen een scherpe prijs, kan in elk geval via https://caveldesign.com/ea117-bureaustoelen. Hier kunt u al voor 229 euro een Eames EA117 bureaustoel bestellen, die ook nog eens wordt afgeleverd bij u thuis. U hoeft deze ook niet zelf te monteren. Dit doet de chauffeur van Cavel Design voor u. U kunt zo wel heel eenvoudig aan een Eames EA117 bureaustoel komen!

Meubels die passen bij een Eames EA117 bureaustoel

De Eames EA117 bureaustoel is een zeer karakteristieke stoel. Het is dus zaak deze stoel te combineren met meubels die er goed bij passen. Als u dit niet doet gaat het design van de Eames EA117 bureaustoel verloren, en dat zou natuurlijk zonde zijn. Het mooist is uiteraard een combinatie van de Eames EA117 bureaustoel met een originele Eames tafel, of andere meubels van Eames. Dit is echter niet voor iedereen weggelegd. Een andere optie is kiezen voor mid-century meubels. Deze meubels uit de jaren vijftig en zestig passen doorgaans goed bij de ontwerpen van Eames en zijn ook tweedehands goed te koop. Zorg ervoor dat de uitvoering van de Eames stoel goed past bij de kast, tafel of stoel die u koopt. Inspiratie doet u op als u een bezoek brengt aan de website van Cavel Design. Hier vindt u niet alleen de Eames EA117 bureaustoel, maar ook bijpassende:

  • Banken
  • Tv-meubels
  • Stoelen
  • Tafels

U kunt dus ook een combinatie maken van meubels die u via Cavel Design koopt. Deze worden dan in één keer bij u afgeleverd en gemonteerd. Kijk voor het actuele aanbod op de website en plaats uw bestelling in een handomdraai. De handige webshop zorgt ervoor dat u binnen enkele minuten uw bestelling al geplaatst heeft via https://caveldesign.com/ea117-bureaustoelen.

Design voor een kleine prijs

Mooie designmeubelen voor een goede prijs kunt u op een aantal manieren aanschaffen. U kunt terecht bij een kringloop, maar dan moet u wel veel geluk hebben. Hier zult u waarschijnlijk geen Eames stoel vinden. Een stoel bestellen bij Cavel Design is dan een stuk eenvoudiger. Een andere manier om aan design te komen is door te kiezen voor woonwarenhuizen die eigen design maken. Uiteraard ligt het aan uw smaak en portemonnee welke optie voor u aantrekkelijk is. De designliefhebber die het liefst het échte design heeft, kan ook terecht bij de maker van de Eames stoelen zoals deze nu worden uitgegeven. Vitra biedt ook de Eames EA117 bureaustoel aan, maar dan wel voor een andere prijs dan u deze stoel bij Cavel Design kunt krijgen.

Lees meer…

Reageren is niet mogelijk