E liquid

Maak jij de overstap van gewoon naar elektrisch roken, dan moet je op een aantal zaken letten. In de eerste plaats dat je kiest voor een goede e-sigaret, in de tweede plaats dat je e liquid van een goede kwaliteit koopt. Beide bepalen namelijk sterk hoe je algehele rookervaring zal zijn. Het is onvoldoende om te denken: ik heb een goed apparaatje gekocht en nu maakt het niet meer uit wat ik er in stop. Het gebruik van de juiste e liquid is juist van groot belang. Is het niet van een vertrouwd merk, dan kan het zijn dat er alsnog schadelijke stoffen inzitten en deze stoffen waren nu juist de reden om met tabak te stoppen. Bovendien kunnen inferieure merken zorgen voor een slechte smaakervaring, waardoor je al snel geneigd zult zijn om weer over te stappen op het gebruik van tabaksproducten. Dit wil je natuurlijk absoluut voorkomen en daarom is het dus ook van groot belang om altijd te kiezen voor een e liquid van een van de merken die goed aangeschreven staan.

E liquid gebruiken biedt meer voordelen

Hierboven noemden we eigenlijk al het belangrijkste voordeel van de overstap naar het gebruik van een e-sigaret en e liquid, het is vele malen gezonder dan het roken van tabaksproducten! Maar dit is zeker niet de enige reden waarom je hiervoor zou kunnen kiezen, het product heeft meer voordelen te bieden. Wist je bijvoorbeeld dat je met e liquid zelf kunt kiezen hoeveel nicotine jij binnenkrijgt? Je kunt kiezen voor varianten met een hoge dosis, maar ook lagere doses zijn mogelijk en er zijn zelfs vele nicotinevrije opties verkrijgbaar. Vind jij het afkicken van deze verslavende stof lastig, dan zou je het zo dus stapje voor stapje kunnen doen, door steeds voor een lagere dosis te kiezen. Daarnaast is er nog een groot pluspunt en dat is de grote variƫteit in smaken. Waar je bij tabakssigaretten weinig keus hebt, aangezien de overheid de toevoeging van smaakjes hierbij verboden heeft, kun je bij de e liquid juist uit heel veel verschillende opties kiezen. Denk dan bijvoorbeeld aan:

  • dranksmaken, zoals whiskey, amaretto of irish cream
  • fruitsmaken, zoals watermeloen, perzik of cassis
  • frisse smaken, bijvoorbeeld pepermunt of menthol
  • tabaksmaken

Door deze ruime keus is er altijd voor iedereen wel een geschikte smaak te vinden en heb jij bovendien de mogelijkheid om naar hartelust te variƫren!

Koop bij E-liquidwinkel

Zoals gezegd is het erg belangrijk om voor een goede kwaliteit e liquid te kiezen, maar hoe weet je nu welk merk een goede keus is? Belangrijk is het om te letten op het land waar het product gemaakt is, het verdient aanbeveling om te kiezen voor die merken die geproduceerd worden in Europa en eventueel uit Amerika of Canada. Deze voldoen aan de strengste eisen en je kunt er dan ook zeker van zijn dat ze veilig gebruikt kunnen worden. Nu is het zo dat heel veel winkels die producten op dit gebied aanbieden ook een huismerk hebben. Is het nu een goed idee om daarvoor te kiezen? Vaak niet, want in veel gevallen zal dit huismerk in China vervaardigd zijn, of in ieder geval de losse bestanddelen ervan. Wil jij er zeker van zijn dat je een veilige e liquid koopt, dan doe je er goed aan om deze te bestellen bij de E-liquidwinkel. Zij verkopen namelijk enkel Europese, Amerikaanse en Canadese merken. Je kunt er dan ook zeker van zijn dat je bij hen altijd een veilig product van een hoge kwaliteit aanschaft! Door hun ruime keus, valt er genoeg te kiezen bij hen en kun je altijd een e liquid vinden die bij jou past!

Reageren is niet mogelijk