Druk jezelf helder uit in een professionele setting via een cursus zakelijk Engels

Als je binnen je bedrijf en daarbuiten vaak te maken hebt met internationale klanten of zakenpartners, dan is het uiteraard fijn dat je op een fijne manier met deze mensen kunt communiceren. Het wordt allemaal een beetje lastig als je enkel een beetje steenkolen Engels kunt spreken. Je kunt dan lang niet alles communiceren dat je wilt communiceren en het is ook nog eens zo dat je dan niet al te professioneel overkomt. Qua respect doe je jezelf geen plezier als je de taal niet waarin je communiceert niet goed beheerst. Daarom is het verstandig om een cursus zakelijk Engels te volgen bij Masterclass English. Via een cursus zakelijk Engels leer je niet alleen de Engelse taal beter beheersen, maar leer je vooral ook om de taal goed toe te passen in een zakelijke en internationale context. Als je bij de bakker in Frankrijk een paar stokbroden wilt bestellen en je doet dit in het Engels, dan heb je andere vaardigheden nodig dan wanneer je een deal probeert te sluiten met een zakenpartner uit Japan. Binnen een Engelse contact zijn er andere nuances actief, moet je rekening houden met een heel ander soort vocabulaire en zijn er ook andere doelen actief. In een zakelijke contact moet je vaak overtuigen of overreden. Je moet soms een beetje manipuleren of humor in de strijd gooien. Dat kan alleen als je de taal goed beheerst en daarnaast moet je de taal dus ook op een zakelijke manier kunnen toepassen. Daarom is een cursus zakelijk Engels zo belangrijk. Je vergroot je kennis met deze cursus zakelijk Engels, maar het zorgt er ook voor dat je zekerder van jezelf wordt en je je dus zekerder en met meer zelfvertrouwen kunt uitdrukken. Dat is voor het zakenleven uiteraard van groot belang, want het is niet altijd even gezellig in deze wereld. Je reputatie kan dus geen schade oplopen, want dan word je meteen niet meer serieus genomen. Als je de minister president Engels hoort spreken, dan verlies je ook meteen een stukje respect. Je zou immers verwachten dat deze beste man die zo ver is gekomen het Engels wel wat beter zou beheersen. Ook als je de taal in het algemeen redelijk goed beheerst, dan nog is het uiteraard fijn om gewoon je vaardigheden wat betreft zakelijk Engels aan te scherpen. Dit kun je zoals gezegd doen via een cursus bij Masterclass English. Hieronder lees je meer over de verschillende mogelijkheden.  

Ontdek een cursus zakelijk Engels via masterclassenglish.com

Via de website van masterclassenglish.com kun je precies zien wat voor cursussen je zoal kunt volgen. Zo kun je bij Masterclass English niet alleen maar terecht voor een cursus zakelijk Engels, maar ook cursussen zoals: 

  • Algemeen Engels
  • Cambridge Engels
  • Gespecialiseerd Engels

Kijk dan ook snel eens op de site en ontdek voor jezelf wat de mogelijkheden zijn. Je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een privĂ© cursus, maar uiteraard kun je het geleerde ook meteen in de praktijk brengen via een groepscursus. 

Meld je snel aan voor een cursus van je keuze

Je kunt je via de bovengenoemde website meteen aanmelden voor een cursus. Dit kan dus een cursus zakelijk Engels zijn, maar het kan ook een andere zijn. 

Reageren is niet mogelijk