Doe iets aan lage rugpijn

Het is een feit dat lage rugpijn verzuimreden nummer één is op het werk. Het is trouwens ook knap vervelend als u of een van uw werknemers hier last van heeft. Veel mensen gaan dan bezig met symptoombestrijding, bijvoorbeeld door extra te gaan sporten om de lage rugpijn weg te krijgen. Helaas zet dit niet altijd zoden aan de dijk, omdat dit het probleem bij de staart aanpakt. De kop wordt niet aangepakt en dat wil zeggen dat de oorzaak nog niet weggenomen is. De reden van lage rugpijn is meestal te vinden in:

  • Het aannemen van een verkeerde houding achter de computer
  • Te lang achtereen op dezelfde manier zitten
  • Spanning in het lichaam tijdens het werk
  • Te weinig beweging op de werkvloer
  • Een verkeerde hoogte van stoel en bureau
  • Vermoeidheid doordat medewerkers te lang doorwerken en geen pauze nemen

Kortom, de redenen zijn duidelijk op de werkvloer te vinden. En als u dit lijstje zo leest, dan ziet u misschien ook dat het best wel mogelijk is om hier iets aan te veranderen, maar dat dit niet altijd even makkelijk voor elkaar te krijgen is. En daarom is het goed om dit aan een betrouwbare specialist over te laten die bij u op kantoor komt om lage rugpijn voorgoed de deur te wijzen. Bent u hier ook in geïnteresseerd? Twijfel dan niet en lees meteen even verder in de volgende alinea, want daarin wordt u namelijk haarfijn uit de doeken gedaan waar u dan moet zijn.

Pak lage rugpijn aan met Step.nl

Als u ervoor wilt zorgen dat uw medewerkers niet alleen minder last hebben van lage rugpijn en dus minder vaak vrij moeten vragen, maar ook wilt dat er wat wordt gedaan aan de preventie van deze aandoening, dan is het heel goed dat wij u op dit moment even treffen. Volgaarne willen wij namelijk van deze gelegenheid gebruik maken om u iets meer te gaan vertellen over de aanpak van Step. Wij zijn al jaren de nummer één in het voorkomen van lage rugpijn op de werkvloer en u hebt aan ons dan ook een zeer betrouwbare én ervaren partner. Wij hebben al vele bedrijven geholpen lage rugpijn in de ban te doen. En altijd met succes! Wij garanderen dan ook dat u wel 30 procent minder ziekteverzuim door fysieke klachten zult ervaren in uw bedrijf. En zeg nou zelf, dat zou toch fantastisch zijn? Daar zou u toch ook wel voor willen gaan? Aarzel dan niet langer en hak vandaag nog de knoop door om ook voor Step te kiezen. Neem direct ook even een kijkje op onze site step.nl om meer achtergrondinformatie te lezen over lage rugpijn. Wij hopen u daar in ieder geval binnenkort al te mogen begroeten als een nieuwe klant.

Wees geen dief van uw eigen portemonnee

Bent u bang dat dit flink in de papieren kan gaan lopen en bent u beslist niet bereid om erg diep in de buidel te moeten tasten? Wilt u een voordelige oplossing voor de preventie en het verhelpen van lage rugpijn? Dan bent u bij Step aan het juiste adres! Wij hanteren namelijk lage tarieven en op die manier zorgen wij ervoor dat u niet al te veel geld neer hoeft te tellen voor onze diensten. Het kan dus zeker uit om voor ons te kiezen! Het is maar een kleine investering, die zich snel uit zal betalen, omdat u simpelweg minder arbeidsverzuim zal hebben. Heeft u nog vragen? Neem dan even contact met ons op via de website.

Reageren is niet mogelijk