Dit is echt een heel goede kapper in Utrecht

Ik vind het altijd zeer belangrijk om er goed uit te zien. Ik ben dan ook altijd bezig met uiterlijk en vind het altijd leuk om nieuwe kapsels uit te proberen. Het is echter niet eenvoudig om een expert vinden die mijn haar goed kan knippen. Vandaar dat ik heel blij ben dat ik tegenwoordig een heel goede kapper in Utrecht weet. Deze goede kapper in Utrecht heb ik weten te vinden door een vrouw op straat te vragen wie haar haar had geknipt. Ik zag haar lopen en haar haar zat zo goed, dat ik moest weten waar ze dat zo had laten knippen. Ik ben daarom even naar haar toegelopen om haar te vragen wie haar kapper was. Ze vertelde mij dat zij een heel goede goede kapper in Utrecht had die Deal heette. Deze naam was afgeleid van Dennis en Albert. Deze twee mannen zijn echte kenners in hun vakgebied en ik wilde daarom graag een keer kennismaken met deze mensen. Het leek mij dat zij mij ook heel goed zouden kunnen helpen. Mocht u ook op zoek zijn naar een goede goede kapper in Utrecht, dan raad ik aan om een keer naar Deal te gaan. Ik heb mij namelijk inmiddels een keer laten knippen door deze goede kapper in Utrecht en dat is mij heel erg goed bevallen. Deze mannen weten echt van de hoed en de rand als het over knippen gaat. Ik heb hen een foto laten zien van een kapsel dat ik al heel lang graag wilde laten aanmeten. Het was echter geen eenvoudig kapsel en ik wilde het daarom door mensen laten knippen die hun vak tot in de finesses beheersten. Ik heb daarom gekozen voor deze goede kapper in Utrecht omdat ik aan alles kon merken dat zij wisten wat ze deden. Het is jammer dat ik u hier geen foto’s kan laten zien want als u zag wat zij van mijn kapsel hebben gemaakt, dan zou u totaal sprakeloos zijn. Wat deze goede kapper in Utrecht van mijn haar heeft gemaakt is zonder overdrijven een kunstwerk te noemen.

Ga ook eens naar deze goede kapper in Utrecht

Ik denk dat ik maar weinig keren door een dergelijke goede kapper in Utrecht geholpen ben. Ik weet dan nu ook al zeker dat dit mijn vaste kapper gaat worden in de stad van de Domtoren. Ik ben namelijk niet alleen zeer onder de indruk van de kwaliteit van het werk dat zij geleverd hebben, ik heb ook nog eens een heel gezellige tijd gehad in deze salon. Deze twee mannen doen er werkelijk alles aan om je op je gemak te laten voelen. Toen ik bij deze goede kapper in Utrecht binnen kwam lopen, kreeg ik meteen een heerlijk kopje koffie aangeboden. Dat doet een mens altijd goed en ik voelde mij meteen zeer welkom bij deze twee vaklieden. Toen ik hen liet zien wat ik graag wilde laten aanmeten, hebben zij gekeken hoe zij dit konden doen. Wat ik heel prettig vond, was dat ze mij nog wat advies gaven over hoe ik het kapsel nog mooier kon maken. Dat is natuurlijk altijd prettig. Vandaar dat ik ook zeer enthousiast ben over deze goede kapper in Utrecht.

Deze mensen zijn fantastisch

Ik ben heel blij dat ik mij door deze mensen heb laten helpen en ik raad deze kapper aan iedereen aan. Hier kunt u:

  • uw haar heel goed laten knippen
  • uw haar laten verven
  • uw haar in model laten föhnen

Meer weten? Kijk even op Haarstudio-Utrecht.nl.

Reageren is niet mogelijk