Disclaimer

De medewerkers van Hulpmix voelen zich verantwoordelijk voor deze site. Toch blijf je altijd zelf verantwoordelijk voor de keuzes die je maakt en de acties die je neemt.
Medewerkers van Hulpmix hebben een uitgebreide training gehad en worden begeleid in hun werk. Zij doen er alles aan om je zo goed mogelijk te woord te staan via de chat en e-mail. De medewerkers proberen te zorgen dat de algemene informatie en adviezen op deze site kloppen. Toch kunnen wij niet 100 procent garanderen dat de inhoud van de informatie volledig en juist is.
Maak je gebruik van de chat, dan ben je alleen met een medewerker van Hulpmix in gesprek. Wij hebben de chat zo goed mogelijk beveiligd om te voorkomen dat anderen het gesprek kunnen ‘afluisteren’. Wij kunnen dit echter nooit voor 100% garanderen.

Jongeren die met ons willen chatten proberen wij zo goed mogelijk te helpen. Wij kunnen echter niet garanderen dat iedereen direct geholpen wordt en dat ieder gesprek zonder storing verloopt.
Om te voorkomen dat e-mails die naar ons gestuurd worden door onbevoegden gelezen worden, hebben wij veiligheidsmaatregelen genomen. Echter, wij kunnen helaas niet 100% garanderen dat onbevoegden de e-mails lezen. Je bent zelf verantwoordelijk dat anderen je e-mail en onze antwoorden niet kunnen lezen op jou eigen computer. Verstuur daarom alleen e-mails vanaf e-mailadressen waar alleen jij toegang toe hebt. Dus geen adressen die je met iemand anders deelt of waarvan iemand anders het wachtwoord weet.

Wij hebben maatregelen genomen om te voorkomen dat e-mails bij ons zoek raken. Echter, wij kunnen dit niet voor 100% garanderen. Heb je na 3 dagen nog geen reactie ontvangen, stuur dan een mailtje naar info@hulpmix.nl.

De teksten op het forum, de verhalen in ‘mijn verhaal’ en een deel van de adviezen zijn ingestuurd door bezoekers van deze site. De medewerkers van Hulpmix controleren al deze bijdragen voordat ze op deze site gezet worden. Ongewenste bijdragen worden aanpast of niet geplaatst. Echter, het is het niet automatisch zo dat Hulpmix het met alle geplaatste bijdragen eens is.
Op deze site staan in de rubriek ‘bevriende sites’ links naar forumberichten op andere sites. In de rubriek ‘links’ staan verwijzingen naar andere sites. Daarnaast worden vanuit andere sites links gelegd naar Hulpmix. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze andere sites.

Alle bijdragen die ingestuurd worden voor het forum, de adviezen, de rubriek ‘mijn verhaal’ of Links worden eigendom van Hulpmix. Wanneer je voor een van deze rubrieken een bijdrage opstuurt, mag Hulpmix deze in een boek, krant, tijdschrift, ander drukwerk of website opnemen zonder dit aan jou te vragen.

Het overnemen van teksten van deze site is alleen toegestaan na schriftelijke toestemming van Hulpmix. Op alle foto’s en illustraties van deze website is auteursrecht van toepassing. Ze mogen niet worden gebruikt door derden.

Hulpmix is niet bedoeld voor jongeren die in een levensbedreigende situatie zitten. Zij worden geadviseerd telefonisch contact op te nemen met Bureau Jeugdzorg in de eigen regio of met de eigen huisarts.

Reageren is niet mogelijk