De voordelen van een antislipmat

Vaak zijn bedrijfspanden minder goed geïsoleerd dan normale woningen. Met name bij opslagplaatsen of werkplaatsen komt veel lucht naar binnen. Hierdoor ontstaat al snel vocht aan de grond, wat gevaarlijke situaties kan opleveren. Een antislipmat zorgt dat, ook in natte of koude ruimtes, geen ongelukken gebeuren. De mat ligt stevig vast op de grond en zorgt dat mensen zich moeiteloos door de ruimte kunnen bewegen. Een antislipmat is bestand tegen intensief gebruik en zorgt voor een veilige werkomgeving. Wat zijn de voordelen van een antislipmat?

  • Minder ongelukken
  • Geen arbeidsuitval
  • Geen pijnlijke gewrichten

Met een antislipmat op de vloer neemt het aantal bedrijfsongevallen substantieel af. Voor arbeidsintensieve bedrijven is dat erg belangrijk. Een ongeval zit in een klein hoekje, maar kan ernstige consequenties hebben. Wanneer een ongeval in het nieuws komt, leidt dit tot veel slechte publiciteit. Deze negatieve aandacht is zichtbaar in de verkoopcijfers. Bovendien kan de werknemer in kwestie een schadeclaim indienen, wat het bedrijf duizenden euro’s kan kosten. Naast dit alles neemt ook de productiecapaciteit tijdelijk af. Een werknemer die geblesseerd is, kan niet werken, maar staat wel op de betalingslijst. Het bedrijf betaalt dus niet alleen een schadeclaim, maar levert ook inkomsten in voor een werknemer die geen arbeid verricht. Kortom: een bedrijfsongeval kan voor veel problemen zorgen; voorkom dit met een degelijke antislipmat. Voorkomen is beter dan genezen! Staandwerk.nl is gespecialiseerd in antislipmatten en verkoopt deze tegen bodemprijzen. Dit bedrijf levert allerlei soorten matten, waaronder de ergomat Nitril, Hygiëne Softline, Nitro en Plano. Neem direct een kijkje op hun website, www.staandwerk.nl/antislipmat/, voor meer informatie over de geleverde producten. Geen enkel bedrijf is hetzelfde: ieder bedrijf heeft baat bij een andere mat. Je ziet in een handomdraai welk model geschikt is binnen jouw organisatie.

Antislipmat goed voor de gewrichten

In een koude omgeving, zoals een garage of opslagplaats, is het lastig werken. Werknemers doen vaak dezelfde handeling zonder veel variatie. Dit zorgt op den duur voor pijnlijke spieren en gewrichten. De hardheid van de ondergrond speelt hierbij een cruciale rol: hoe harder de ondergrond, hoe harder de schokken die het lichaam te verduren krijgt. Een antislipmat vangt schokken op, dempt trillingen en isoleert de kou. Hierdoor zijn werknemers in staat langer en sneller te werken, terwijl ze hier minder hinder van ondervinden. Men raakt niet vermoeid en kan meer uren maken. In een garage of op een bouwplaats kan het daarom een oplossing zijn om meerdere antislipmatten te plaatsen. Op deze manier blijven werknemers gemotiveerd en neemt het aantal ongevallen af. Bij Staandwerk.nl kun je alle producten eerst rustig proberen. Je krijgt een antislipmat naar keuze twee weken mee naar huis. Mocht je na deze twee weken toch niet tevreden zijn, dan stuur je de mat gewoon terug! Heb je andere vragen over de producten? Op bovenstaande site vind je een contactformulier. Met behulp van dit formulier kun je moeiteloos contact opnemen met de klantenservice. Zij helpen je graag bij het samenstellen van je bestelling.

Een veilige werkomgeving

Ieder bedrijf is gebaat bij een veilig werkomgeving. Goed geplaatste antislipmatten voorkomen ongelukken voordat ze gebeuren, zodat je niet hoeft stil te staan bij eventuele gevolgen. Op www.staandwerk.nl/antislipmat/ vind je handige tips voor het inrichten van een bedrijfspand. Je leert op welke plekken wat extra bescherming op zijn plaats is. Ook voor andere vormen van beveiliging, zoals vloertape of antisliptape, kun je bij dit bedrijf terecht. Zelfs decoratieve- en gidslijnen zitten in het assortiment. Voor de complete inrichting van een bedrijfspand ben je hier dus aan het juiste adres. Begin op tijd met de benodigde aanpassingen!

Reageren is niet mogelijk