De populariteit van een rechthoekige trampoline groeit aanzienlijk

In veel tuinen in Nederland staan verschillende speelapparaten voor kinderen. Eentje die daar vaak niet bij mag ontbreken is een rechthoekige trampoline. Een rechthoekige trampoline heeft namelijk verschillende voordelen ten opzichte van andere vormen trampolines. Bij Trampolines.nl schaft u eenvoudig een rechthoekige trampoline voor in uw achtertuin aan. Wij leggen u graag uit in welke varianten onze rechthoekige trampoline te bestellen is en hoe u deze eenvoudig bij u geleverd krijgt. Daarnaast zullen wij ook ingaan op de verschillende materialen van een rechthoekige trampoline, zodat u een helder beeld heeft bij de producten. Zo kunt u direct now uw rechthoekige trampoline bestellen en een groot speelplezier creëren.

Altijd deskundig advies bij de aanschaf van een rechthoekige trampoline

Een rechthoekige trampoline is in steeds meer verschillende afmetingen beschikbaar. Zo hebben wij hem al vanaf 153 x 214 centimeter in ons assortiment, oplopend tot 510 x 368 centimeter. Daarom neemt deze vorm trampoline minder ruimte in beslag dan bijvoorbeeld een ronde trampoline en passen deze goed in de moderne tuinen met rechte lijnen. Bij ons kunt u tevens kiezen uit een ingraaf trampoline of eentje met een veiligheidsnet. Daarnaast is niet alleen de afmeting van belang, maar ook de kwaliteit van de trampoline. Vaak ziet u vooral verschil in:

  • De dikte van het staalwerk
  • De lengte van de veren
  • De PVC dikte van het randkussen.

De dikte van het staalwerk is afhankelijk van de grootte van de trampoline. De dikte van 1,5 millimeter is bijvoorbeeld alleen mogelijk bij de kleinste modellen. Het staalwerk is namelijk heel anders gebouwd dan bij een ronde trampoline. Daarom moeten er altijd kleine bochten zitten in de lange delen, zodat het frame zich recht kan trekken als iemand gebruik maakt van de trampoline. Ook de veer is niet altijd hetzelfde bij een rechthoekige trampoline. Hoe langer de veer, hoe langer deze zich kan uitrekken en u dieper kunt springen. Dit verbetert de springcomfort, doordat u minder kracht hoeft te zetten. Als laatste is er nog de PVC dikte. De dikte van de rand moet minimaal 2 centimeter zijn om voldoende bescherming te bieden. Wij raden echter altijd 2,5 centimeter aan. Wij adviseren tevens dat de randbreedte bijna het dubbele van de lengte van de veer moet zijn om de juiste bescherming te bieden. De combinatie van deze elementen zorgen ervoor dat u een goedkope trampoline koopt of juist eentje van goede kwaliteit. Trampolines van goede kwaliteit zijn vaak net wat duurder, maar hoeven echt niet veel meer te kosten. Al onze trampolines zijn eenvoudig online via onze website te bestellen. U hoeft deze alleen maar in uw winkelmandje te plaatsen en de bestelling af te ronden middels de veilige betaalmethoden. Wij zorgen dan dat de bestelling zo snel mogelijk bij u geleverd wordt.

Wij garanderen een lange levensduur

Trampolines.nl is uw webshop voor alle soorten en maten trampolines. Wij hebben in de loop van de jaren ons assortiment goed uitgebreid en ontwikkelen onszelf nog altijd mee met de nieuwste technologieën. Zo kunnen wij altijd meegaan met de nieuwste trends en u altijd van deskundig advies voorzien. Doordat wij alleen met de beste merken werken, kunnen wij u altijd goede kwaliteit en een lange levensduur garanderen bij uw aankoop. Daarnaast bieden wij ook een lage prijsgarantie ten opzichte van de kwaliteit. Heeft u na het lezen van alle informatie nog vragen, behoefte aan advies of wilt u meer informatie over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op https://www.trampolines.nl/.

Reageren is niet mogelijk