De nieuwste trend: Leren plankdragers

We zien de laatste jaren steeds meer accessoires van leer in het interieur terugkomen. Handles and More speelt daar heel leuk op in door een eigen collectie met producten van leer op de markt te brengen. Ze hebben een webshop waarin je deze allemaal kunt bestellen en bieden op hun website bovendien veel inspiratie voor hoe je al deze producten, zoals de unieke leren plankdragers, combineert en stylet. Je ziet goed dat deze webshop is opgericht door mensen die verstand hebben van styling en bovendien een zeer goede smaak hebben, want alle foto’s die ze maken lijken regelrecht uit een woonblad te zijn gekomen. Het is dan ook niet gek dat hun leren plankdragers en andere accessoires zo goed verkopen, want als je hun webshop bekijkt ben je meteen ge├»nspireerd. De leren producten die ze verkopen zijn bovendien verkrijgbaar in super veel verschillende kleuren. Er zit er dus altijd een bij die niet alleen past bij jouw smaak, maar ook bij de kleuren in jouw interieur. Niet iedereen wil namelijk standaard bruine of grijze leren lusjes in hun keuken. Want waarom zou je voor een basic kleur gaan als je deze ook kunt bestellen in het roze, mintgroen of knaloranje? Bij Handles and More kun je het net zo bont maken als je zelf wilt. En ook als je juist wel van hele neutrale tinten houdt hebben ze een aantal mooie opties, zoals licht- en donkergrijs en diverse tinten bruin.

Hoe gebruik je leren plankdragers?

Het ophangen van de leren plankdragers is helemaal niet ingewikkeld. Ze worden namelijk geleverd met een handig ophangsysteem. De leren banden zijn voorzien van gaatjes, je vouwt ze dubbel, doet de schroefhaken erdoorheen en hangt ze dan in het door jou geboorde gat in de muur. Een kind kan de was doen. En wist je dat je deze leren plankdragers niet alleen in elke kleur leer kunt bestellen, maar zelfs de kleur van de schroefhaken kunt kiezen? Deze hebben ze namelijk onder andere in messing, nikkel en zwart. Afhankelijk van de kleur leer kies je het materiaal dat daar dus het beste bij past voor het mooiste resultaat. 

Leren accessoires online kopen

In de webshop van Handles And More vindt je niet alleen die toffe leren plankdragers, maar nog veel meer andere leren accessoires, die net als de plankdragers in verschillende kleuren te bestellen zijn. Shop er bijvoorbeeld:

  • Leren handgreepjes en lussen
  • Leren plantenhangers
  • Kapstokken aan leren banden
  • Leren camerariemen
  • En nog veel meer accessoires van leer…

Alle producten die ze verkopen zijn verkrijgbaar in de 23 door henzelf geselecteerde kleuren leer. Dit is een vaste collectie, dus je kunt ze ook maanden later nog in exact dezelfde kleur bijbestellen. En weet je simpelweg nog niet zo goed hoe je jouw (nieuwe) huis moet gaan inrichten? Kijk dan op de website van Handles and More eens onder het kopje Inspiratie. Daar vindt je een hele hoop foto’s van hoe je onder andere de leren plankdragers, handgreepjes en ophangsystemen kunt gebruiken. Dat leer een materiaal is dat niet meer weg te denken is uit het interieur moge duidelijk zijn. En met behulp van Handles and More gebruik jij het voortaan ook op een super hippe en stijlvolle manier!

Reageren is niet mogelijk