De leukste caps vindt u hier!

Bent u op dit moment zoekende naar een geschikt relatiegeschenk voor uw relaties en wilt u het wat speels houden? Zijn het veelal jonge mensen? Denk dan eens aan het bedrukken van caps met logo van uw bedrijf. Zo kunt u én zorgen voor een leuk cadeautje, én voor extra promotie voor uw onderneming. U krijgt op deze manier namelijk meer naamsbekendheid. Alle mensen die deze caps dragen, laten uw bedrijfsnaam zien aan de hele wereld. En dat is natuurlijk wat u wilt! En als u er dan ook nog een leuk kleurtje bij uit gaat kiezen, dan weet u zeker dat de bedrukte caps veel gedragen gaan worden. Ga dus maar eens goed brainstormen met uw promotieteam, om uiteindelijk tot de conclusie te komen dat dit een heel goed idee is. Van petjes kan men nooit genoeg hebben; ze komen altijd wel van pas. Twijfel daarom ook niet langer en verdiep u vandaag nog in het aanbod op dit gebied. Het is af te raden om zomaar met de eerste beste aanbieder in zee te gaan, zonder te kijken wat deze voor u in petto heeft. Het is veel slimmer om weloverwogen een keuze te maken voor een betrouwbare leverancier met een aantrekkelijke prijs kwaliteit verhouding voor de caps. Als u hier naar op zoek bent, dan is het heel goed dat wij u nu even treffen. In de volgende alinea maken wij namelijk graag even van de gelegenheid gebruik om u iets meer te vertellen over onze mogelijkheden. Lees dus gauw verder!

Wij bewijzen dat caps bedrukken helemaal niet duur hoeft te zijn

Het staat als een paal boven water dat u beter niet met een van onze concurrenten in zee dient te gaan. Bij ons bent u namelijk een stuk voordeliger uit. Onze caps kosten namelijk weinig geld! Daarnaast zit u ook nog eens voor een dubbeltje op de eerste rang, omdat wij u heel veel te bieden hebben.

  • Ten eerste zorgen we voor een zeer hoge kwaliteit van de caps, zodat ze erg lang mee kunnen gaan en uw bedrijfsnaam dus ook lang zichtbaar zal zijn
  • Ten tweede hebben wij een snelle service, zodat u uw bestelling al na één werkdag in huis zult hebben
  • Ten derde kunnen wij u ook een gratis sample geven van de petten als u een offerte aanvraagt, zodat u echt even met eigen ogen kunt zien wat u gaat bestellen.

Kortom, u heeft geen enkele reden meer om niet voor ons te kiezen! Wie wij zijn? Wij zijn Maxilia, uw veelzijdige en betrokken partner voor het reclame maken. Wij staan te allen tijde voor u klaar om u te helpen bij de promotie van uw bedrijf. Een belangrijk onderdeel daarvan is het vervaardigen van caps met uw bedrijfslogo erop. Wilt u hier ook gebruik van maken? Dan profiteert u van de laagste tarieven. Het is dan ook niet zo vreemd dat vele bedrijven uit het gehele land u al voor zijn gegaan in hun keuze voor ons. Surf snel naar maxilia.nl en sla uw slag!

Heeft u nog vragen over ’t een of ’t ander?

Klinkt dit u nou allemaal wel als muziek in de oren, maar wilt u toch eerst nog even wat details van de caps weten? Wat zijn de maten en kleuren waar u uit kunt kiezen? Welke prijsklassen zijn er en hoe snel kunt u ze bij u op kantoor verwachten? Wij vertellen u graag alles over de caps met logo! Schroom daarom niet en neem vandaag nog even contact op met Maxilia!

Reageren is niet mogelijk