De juiste badkamerverlichting

We hadden een plafondlamp in onze badkamer. Elke morgen was het net alsof er een felle bouwlamp op me scheen. Dat was niet prettig wakker worden en gaf me ook nog eens een vervelend gevoel over mezelf. Met super fel licht zie je er namelijk niet op je best uit. Als je wel eens in de spiegel kijkt in een paskamer dan herken je dit waarschijnlijk. De verlichting in een pashokje is ook heel fel, opeens zijn dan al je plekjes en vlekjes behoorlijk zichtbaar. Als je dit elke morgen in de badkamer meemaakt geeft dit je zelfvertrouwen een knauw. Vervolgens begon ik dan ook veel te veel make up op te brengen waardoor het net een masker was op mijn gezicht. Op een morgen keek ik naar de lamp en bedacht ik me dat het de schuld was van het felle licht. De volgende dag zag ik een prachtige led lamp van pret led. Door deze badkamerverlichting kijk ik weer met plezier in de spiegel

Je spiegelbeeld is mooier met de beste badkamerverlichting

Het is niet fijn als er elke morgen een felle lamp op je schijnt. We zijn nogal kritisch wat betreft ons zelfbeeld. Vrouwen hebben hier helemaal een handje in. Dus als er dan een lamp op je schijnt die je elk plekje of pukkeltje laat zien dan geeft je dit geen goed gevoel. Je voelt je opeens helemaal niet meer goed over jezelf. Als je dit elke morgen meemaakt dan doet dit wat met je zelfbeeld. Ik kan elke vrouw dan ook aanraden om op zoek te gaan naar de juiste badkamerverlichting. De juiste badkamerverlichting zorgt er namelijk voor dat het licht een stuk natuurlijker en zachter is. Dit geeft een goed beeld in de spiegel. Door de juiste verlichting zie je jezelf weer precies zoals je echt bent. Mooi genoeg, precies zoals je eruit ziet. Een dikke plamuur laag heb je dan ook helemaal niet nodig. Dus dat hoeft je dan ook niet te gebruiken. Verlichting is hard nodig om jezelf mooi te voelen. Dit is nodig voor een mooie foto maar is dus nodig om jezelf te bekijken in de spiegel. Schaf dus de juiste badkamerverlichting aan als je jezelf met plezier wilt bekijken in de spiegel.

Voel je altijd mooi

Het is belangrijk voor vrouwen om zich mooi te voelen. Dit doen veel vrouwen dan ook door zichzelf te bekijken in de spiegel. Als dit beeld helemaal overeenkomt met het beeld in hun hoofd dan zijn ze tevreden. Door de juiste badkamerverlichting ziet je huid er een stuk beter uit. Schaf dus de juiste verlichting aan als je:

  • Met plezier naar je eigen spiegelbeeld kijkt
  • Je weet hoe belangrijk de juiste badkamerverlichting is
  • Voel je mooi als je naar jezelf kijkt
  • Het niet nodig vindt om te veel make up te dragen
  • Er altijd goed uit wil zien
  • Je een goed gevoel krijgt over jezelf als je er verzorgd uit ziet

Voor onze nieuwe badkamer was ik op zoek naar de juiste verlichting. Ik was niet op zoek naar een felle plafondlamp die recht op je schijnt. Ik vind het juist veel prettiger als er natuurlijke verlichting op me valt. Dit licht wil ik ook nog eens kunnen dimmen als dit nodig is. Te veel licht vind ik niet prettig in de ochtend. Dat geeft mijn zelfvertrouwen ieder geval geen boost. Door super fel licht zie ik elk pukkeltje en plekje namelijk zitten. Dat heb ik niet met zacht natuurlijk licht wat ik kan dimmen. De juiste badkamerverlichting is dan ook nodig voor elke vrouw.  Wil je meer weten kijk dan op: pretmetled.nl.

Reageren is niet mogelijk