De factuur software voor jouw bedrijf

Faktum Factuur Software, Factuurprogramma; Faktum Factuur Software, Factuurprogramma

Het maken van facturen zal voor geen enkele ondernemer hoog op het lijstje staan van dingen die ze graag doen voor hun eigen bedrijf. Het is natuurlijk leuk om betaald te krijgen voor de opdrachten die je uitgevoerd hebt of de producten die je verkocht hebt, maar het neemt vaak veel tijd in beslag en dan hebben we het nog niet eens gehad over het bijhouden van herinneringen. Als dit ook iets is waar jij als ondernemer van baalt, dan hebben we gelukkig goed nieuws voor je. Op de website van Faktum Factuur kun jij namelijk terecht voor de factuur software waarmee je direct aan de slag kunt en waarmee je jezelf een hoop tijd kunt besparen.

  • Offertes
  • Pakbonnen
  • Orderbevestigingen

We noemden hierboven al dat je met de factuur software eenvoudig facturen en herinneringen op kunt maken en versturen. Dit gebeurt tegenwoordig vrijwel altijd digitaal, je kunt alle documenten dus eenvoudig opmaken in PDF. Zo weet je zeker dat er niet mee gefraudeerd kan worden. Uiteraard levert de factuur software standaard documenten, maar je kunt ze ook helemaal naar eigen wens vormgeven. Dit is een van de redenen waarom er steeds meer ondernemers zijn die kiezen voor deze oplossing.

Probeer de factuur software gratis uit

De factuur software is helemaal niet duur, voor slechts € 99,- per jaar kun jij al gebruik maken van de vele opties die het programma te bieden heeft. Ook al is dit een zeer laag bedrag toch kunnen we ons voorstellen dat je dit geld niet zomaar uitgeeft aan een factuur software waarvan je niet eens weet hoe het in elkaar zit en of je er wel prettig mee kunt werken. Daarom bieden ze je bij Faktum Factuur de mogelijkheid aan om de factuur software voor 60 dagen lang gratis uit te proberen. Je kunt dan de verschillende aspecten van het programma rustig bekijken en uitproberen. Dit is voor veel ondernemers een goede periode om alle functionaliteiten eens door te nemen en te kijken hoe zij het kunnen toepassen binnen hun eigen bedrijf. Als je alleen maar diensten aanbiedt, dan zul je misschien geen gebruik maken van de orderbevestigingen en zo zijn er misschien meer dingen die je achterwege zult laten bij het gebruiken van de software. Focus je er dus voornamelijk op wat wel heel erg goed voor je werkt. Het opstellen van de facturen en de herinneringen bijvoorbeeld. Daarnaast kun je er ook een uitstekend klantenbeheer-systeem in aanmaken. Dit soort dingen zal alles voor je bedrijf een stuk makkelijker maken en dat is uiteindelijk waar je toch naar op zoek bent. Lees meer..

Doe meer voor je bedrijf

Het runnen van je eigen bedrijf komt met een hoop verantwoordelijkheden. En ook al vinden we het als ondernemers maar helemaal niets om administratie te doen en facturen op te maken en te versturen, het is toch wel heel erg nodig. Gelukkig maak je dit soort dingen een stuk makkelijker door te werken met de factuur software van Faktum Factuur. Het is eenvoudig om te gebruiken. Je zult al binnen enkele keren door hebben waar alles zich bevindt en hoe je het kunt gebruiken. Daarnaast bespaart het je ontzettend veel tijd. Kom je ergens niet uit? Dan zijn er een heleboel tutorial video’s op de website van Faktum Factuur te vinden. Hiermee pluis jij het hele softwareprogramma uit. Dit is overigens ook een hele leuke manier om erachter te komen wat er nu eigenlijk allemaal mogelijk is met het programma en hoe jij dit kunt inzetten voor jouw bedrijf. Bekijk de opties vandaag nog!

Reageren is niet mogelijk