De Chinese kast waar we naar op zoek waren

Al een zeer lange tijd waren mijn man en ik op zoek naar een mooie Chinese kast die goed bij de rest van ons interieur zou passen. Aan het begin van onze zoektocht dachten we nog dat dit een fluitje van een cent zou worden. We waren al vrij regelmatig mooie kasten tegen gekomen en we hadden er alle vertrouwen in dat nu we ook echt op zoek waren naar een Chinese kast voor bij ons in huis, dat het absoluut geen probleem zou zijn om deze snel te kunnen vinden. Helaas bleek dat toch niet helemaal het geval te zijn. Op het moment dat wij besloten leken te hebben dat we een mooie Chinese kast wilden gaan aanschaffen, leken alle mooie exemplaren van het toneel verdwenen. Natuurlijk vonden we wel de nodige kasten bij winkels en ook online, maar het paste nooit helemaal bij de eisen die we eraan stelden. Dit was het geval totdat we terecht kwamen op de website Houtmijn.nl. Hier verkopen ze een heleboel soorten meubelen.

  • Kasten
  • Tafels
  • Stoelen

Niet alleen hebben ze hier allerlei soorten meubelen, ook uit uiteenlopende stijlen kun je hier een keuze maken. Dit maakt het heel erg prettig om eens lekker rond te neuzen op deze website en zo een goede beslissing te kunnen maken. Met het ruime assortiment wat ze hier aanbieden is het dan ook eigenlijk niet verbazingwekkend dat we hier snel geslaagd zijn.

Makkelijk een Chinese kast aanschaffen

Wanneer je op zoek bent naar nieuwe meubelen dan is het natuurlijk altijd de vraag waar je het meubelstuk zult gaan vinden en hoe je dit thuis zult krijgen. De meeste (online) winkels bieden gelukkig wel de mogelijkheid aan om je bestelling bij je af te leveren. Daar hoef je je dus in de meeste gevallen geen zorgen om te maken. Ook bij de website Houtmijn.nl hebben ze dat goed geregeld. Voor slechts € 39,95 komen ze alle meubelstukken in je bestelling bij je afleveren. Niet alleen het geweldige assortiment dat ze hier hebben en die ze ook nog eens voor een hele goede prijs verkopen, is heel erg fijn. Het is ook erg fijn dat alles op het gebied van de levering van de meubelstukken goed geregeld is. Op die manier was het een stuk makkelijker om onze nieuwe Chinese kast uit te kiezen. Het enige waar we nog op hoefden te letten was of de Chinese kast wel bij ons in huis zou passen. Hier hebben we uiteraard gewoon een meetlint voor gebruikt en van tevoren goed bedacht waar we de Chinese kast eventueel neer zouden willen zetten. We wilden toch wel de mogelijkheid houden om de kast ook op naar een andere plek te kunnen verplaatsen.

Een mooie toevoeging van ons interieur

Nu we al zo lang op zoek waren naar een mooie Chinese kast, hadden we eigenlijk de hoop al een beetje opgegeven dat we deze ooit zouden vinden. Gelukkig is ons dit uiteindelijk wel degelijk gelukt bij de Houtmijn. Hier waren we maar wat blij mee, want het was toch wel iets wat we heel erg graag wilden hebben. Nadat we onze Chinese kast eindelijk zagen op de website en we gecontroleerd hadden of we deze ook daadwerkelijk konden bestellen, konden we ons geluk niet op. We konden dan ook niet wachten tot we de Chinese kast in huis zouden hebben. Dit duurde gelukkig helemaal niet zo lang. We hadden gerekend op een wekenlange wachttijd om het thuis te krijgen, maar dit duurde een stuk minder lang dan wij gedacht hadden.

Reageren is niet mogelijk