De beste waterfles

Waterfleswinkel - WaterflesWij mensen zorgen elk jaar voor een hele grote berg afval. Veel van de producten die wij in ons dagelijks leven gebruiken zijn slecht voor het milieu. Plastic flesjes bijvoorbeeld zijn schadelijk om te maken en net zo schadelijk om weer af te breken. Er is gelukkig een manier om de grote hoeveelheid plastic die we met zijn allen jaarlijks gebruiken aan banden te leggen. Wanneer we allemaal kiezen voor één waterfles kunnen we de productie van grote hoeveelheden plastic flesjes een halt toeroepen. Bij de Waterfles vind je de beste waterflessen voor de laagste prijzen. Dit bedrijf biedt tientallen modellen die allemaal stuk voor stuk bijzondere eigenschappen hebben. Welke waterfles kies jij? Er zijn een heleboel opties op de markt:

  • De Bobble waterfles
  • Dopper
  • Green Dutch
  • Retap
  • Ohyo

De Bobble waterfles staat bekend om het bijzondere koolstoffilter. Dit filter zorgt dat het water dat je drinkt altijd lekker schoon en fris proeft. De koolstof zorgt dat organische of chemische resten die in het water zwerven worden gezuiverd, waardoor je enkel schoon en helder water drinkt. In Nederland hebben we heel schoon kraanwater. Ons kraanwater hoeft daarom per se door een filter te worden gehaald. In andere delen van de wereld is dit echter pure noodzaak. De Bobble waterfles is dus erg handig om mee te nemen op vakantie. Wanneer je bijvoorbeeld het Franse water drinkt, dat ontzettend naar chloor smaakt, besef je hoe belangrijk het is om een waterfles te hebben die deze stoffen kan filteren. Zorg dat je het filter van deze waterfles om de 150 liter vervangt. Je kunt het flesje dus ongeveer 300 keer vullen voordat je een nieuw filter moet instaleren. Een Dopper waterfles is ook goed voor het milieu. Deze waterfles bevat weliswaar geen filter maar wordt wel duurzaam geproduceerd. Ook bevat deze fles, net als de Bobble overigens, geen BPA. BPA (Bisfenol A) is een synthetische organische verbinding die vaak wordt gebruikt in kunststofproducten. In normale waterflesjes zit deze stof bijvoorbeeld wel. BPA is de afgelopen jaren steeds vaker in verband gebracht met allerlei gezondheidsproblemen. Zo zou de stof leiden tot onvruchtbaarheid en huidallergie. Het is dus fijn dat je bij deze waterfles zeker kunt zijn dat je geen rare stoffen binnenkrijgt. De Dopper heeft ook een handige dop die je kunt gebruiken als glaasje. Waar je ook bent, je kunt dus altijd in stijl drinken. De Green Dutch waterflessen zijn gemaakt van roestvrijstaal. Deze flessen zijn dus extreem sterk. Deze waterfles is dus heel geschikt voor buitensporten. Je neemt de fles snel mee in de tas en je weet zeker dat deze onderweg niet zal lekken of kapot zal gaan.

Waterfles; bijzonderheden en accessoires

Naast de al genoemde waterflessen zijn er nog een aantal speciale modellen op de markt. De eerste hiervan is de Retab. De Retab is de enige waterfles die helemaal gemaakt is van glas. Hoewel dit glas erg sterk is wordt het niet aanbevolen de Retap mee te nemen op vakantie of wanneer je gaat sporten. Wel kan dit model gewoon in de vaatwasser. Het prachtige ontwerp staat goed op eigenlijk elk bureau of in elke koelkast. Met een Retap geef je aan dat je nadenkt over moeder aarde, maar je doet dit wel in stijl. Een andere unieke fles is de Ohyo. De Ohyo is leuk omdat deze fles opgevouwen kan worden. Dit maakt de Ohyo waterfles een ideale reisgenoot. De fles kan opgevouwen worden tot deze nog maar ongeveer 1/3 van de oorspronkelijke ruimte inneemt. De fles kan dit ogenschijnlijk 10.000 keer probleemloos doen. Aan 1 exemplaar heb je dus wel even genoeg! De Ohyo komt in vier kleuren: blauw, groen, roze en transparant. Voor alle beschreven waterflessen in dit artikel zijn natuurlijk leuke accessoires te bestellen. Op https://waterfleswinkel.nl/ vind je al deze leuke artikelen netjes op een rijtje. Zo bieden bijna alle modellen een speciale borstel aan om de fles schoon te maken. Je hoeft dan niet te klooien met een normale afwasborstel maar hebt een speciaal werktuig tot je beschikking. Ook bieden een aantal merken een ander type doppen aan. De Dopper heeft, niet geheel onverwacht, een sportdop waardoor lekken tijdens vervoer kan worden tegengegaan. Bovendien heeft deze dop een drinktuit. De dop kan gewoon in de vaatwasser. Voor de Retap flessen kun je een leuk hoesje kopen met handige lus, waardoor je dit waterflesje nog makkelijker mee kunt nemen. Je kunt het zo gek niet bedenken of het wordt verkocht. Neem dus eens een kijkje op deze site voor het volledige assortiment!

Veilig betalen en snel in huis

Wanneer je een waterfles hebt besteld wil je dat deze van goede kwaliteit is. Hiernaast wil je dat de fles snel bij je thuis wordt bezorgd en dat je de betaling veilig kunt voldoen. Bij de Waterfles winkel wordt aan al deze criteria voldaan. Allereerst biedt de site enkel producten aan van goede merken. Je weet dus zeker dat je altijd met een kwalitatief goed product te maken hebt. In de tweede plaats worden de meeste flessen binnen een dag geleverd. Is de fles op voorraad? Dan wordt deze de volgende dag bezorgd. Ten derde is de betaling veilig en heel eenvoudig. Je kunt betalen met iDEAL of met PayPal. De winkel is tevens in het bezit van het Webwinkel keurmerk. Dankzij dit keurmerk weet je ook zeker dat je met een professionele aanbieder te maken hebt. Bestel je nieuwe waterfles vandaag nog!

Reageren is niet mogelijk