Bioresonantie therapie

Heb jij last van bepaalde klachten, maar kan jouw arts jou maar geen oplossing geven? Dan moet je zeker eens bioresonantie therapie overwegen! Er zijn veel verschillende soorten aandoeningen die hier mee verholpen kunnen worden. Zo blijken allergieën goed aangepakt te kunnen worden op deze manier, er is zeventig tot negentig procent kans op genezing. Maar allergieën zijn zeker niet de enige aandoeningen die met de hulp van bioresonantie therapie bestreden kunnen worden, je kunt dan bijvoorbeeld ook denken aan:

  • migraine
  • toxoplasmose
  • chronische darmontstekingen
  • vermoeidheidsklachten
  • psychische klachten als burn-out en depressie

En er zijn nog verschillende andere kwalen die ook op deze zelfde manier behandeld kunnen worden. Het werkt niet altijd bij iedereen, maar dat is met reguliere medicatie ook het geval, daar reageert ook niet iedereen gelijk op, dat heeft ook niet altijd een even positief effect op de kwaal. Heeft de behandelmethode van jouw huisarts of specialist steeds maar niet het gewenste effect of lijkt er voor jouw probleem geen oplossing te zijn? Dan is het absoluut de moeite waard om eens na te gaan of bioresonantie therapie misschien uitkomst kan bieden. Er is een grote kans dat je met deze behandelmethode toch nog van je klachten verlost kunt worden!

Wat is bioresonantie therapie?

Voordat je overweegt om voor bioresonantie therapie te kiezen, wil je natuurlijk graag eerst meer weten over wat dit precies is, hoe het werkt. Deze manier van behandelen valt onder de energetische geneeskunde, een behandelwijze die uitgaat van de samenhang tussen lichaam en geest en die het zelfhelend vermogen van het lichaam stimuleert. Er wordt niet enkel gekeken naar het oplossen van de specifieke klacht die jij ervaart, maar er wordt naar jou als geheel gekeken, naar jouw energieën en naar de samenhang tussen geest en lichaam. Bewustwording dat dit alles samenhangt, vormt een belangrijk onderdeel van het proces. Bij bioresonantie therapie wordt er daarbij specifiek gekeken naar het elektromagnetisch spectrum. Dit stuurt feitelijk alle processen in je lichaam aan en als daar een verstoring in zit, is het lastig voor je lijf om nog optimaal te functioneren. Met een speciaal apparaat, de BICOM, zal er een analyse gemaakt worden. Er wordt daarbij gekeken naar de conditie van je organen en naar allergieën en intoleranties, maar ook naar biochemische waarden, wat inhoud vitamines en mineralen, en naar de pathogene belasting, virussen, parasieten en bacteriën die in het lijf aanwezig zijn. Op basis van de analyse van deze gegevens, kan er gestart worden met een effectieve bioresonantie therapie.

Elektromagnetische trillingen

De BICOM laat zien of er in jouw lijf sprake is van een gezond proces of een proces dat ziek maakt. Ook wordt er gekeken naar waar de verstoring zit. Is dit bekend, dan kan gestart worden met de bioresonantie therapie. Hierbij zal er geprobeerd worden om de balans in het lichaam weer te herstellen, zodat alles weer naar behoren kan werken. Een bioresonantie therapie werkt enkel via de elektromagnetische trillingen die van nature in ieder mens aanwezig zijn. Met behulp van de BICOM wordt niet alleen de verstoring gezocht en een analyse gemaakt, maar het apparaat wordt ook ingezet voor de behandelingen zelf. Wil je hier meer over weten, dan moet je eens contact opnemen met Praktijk H.J. Nagel. Deze praktijk voor complementaire geneeskunde biedt deze behandelingen aan en nog veel meer behandelingen op het gebied van de energetische geneeskunst. Op hjnagel kun je meer informatie vinden over de bioresonantie therapie of hun andere therapievormen, maar je kunt natuurlijk ook gewoon eens met hen contact opnemen om te achterhalen of zij jou bij jouw klachten kunnen helpen!

Reageren is niet mogelijk