Bert Haarmode is een heel goede kapper in Breda

Onlangs wilde ik graag een nieuw kapsel laten aanmeten, maar omdat ik erg kritisch ben, wilde ik niet zomaar met de eerste de beste in zee gaan. Vandaar dat ik maar eens even uitgebreid ben gaan kijken naar waar ik een goede kapper in Breda kon vinden. Ik woon namelijk sinds kort in deze stad en vandaar dat ik hier ook graag een goede kapper in Breda wilde vinden. Ik heb daarom even op het internet gekeken naar de mogelijkheden die er allemaal waren om door een goede kapper in Breda te worden geholpen en al heel snel kwam ik terecht op een forum waar de mensen allemaal heel erg enthousiast waren over Bert Haarmode. Ik had nog nooit van deze vakman gehoord, maar afgaande op de recensies kon ik wel tot de conclusie komen dat ik hier te maken had met een heel goede kapper in Breda. De mensen waren namelijk allemaal zeer lovend over deze vakman. Het schijnt dat hij de klanten altijd heel erg goed behandeld en ook verstaat hij zijn vak als geen ander. Dat was voor mij genoeg reden om een keer te komen kijken naar de mogelijkheden die ik hier allemaal aangeboden kon krijgen. Gelukkig heeft deze vakman een site laten maken en daar las ik heel veel interessante informatie. Zo las ik bijvoorbeeld dat je hier niet altijd een afspraak hoeft te maken en dat je hier altijd snel geholpen kunt worden. Dat was precies wat ik graag wilde en vandaar dat ik snel ben gaan kijken naar mijn agenda om te zien wanneer ik een keer naar deze goede kapper in Breda zou kunnen gaan. Ik had namelijk al snel in de gaten dat wanneer ik graag naar een goede kapper in Breda wilde gaan, ik bij Bert Haarmode zou moeten zijn.

Ik vind dit een heel goede kapper in Breda

Toen ik eenmaal op de site van deze goede kapper in Breda had gekeken, wist ik zeker dat ik hier graag geholpen wilde worden. Ik ben daarom een keer naar deze man toegegaan met de vraag of hij mij van een nieuw kapsel kon voorzien. Zoals een goede kapper in Breda betaamt, was dit natuurlijk geen enkel probleem voor deze man. Hij heeft mij laten zien welke mogelijkheden ik allemaal had en ik was heel blij dat ik deze man heb gecontacteerd want hij kwam werkelijk met heel goede idee├źn. Hij keek heel goed naar wat goed bij mij zou passen en ook had hij heel veel goede boeken met daarin kapsels die mij ter inspiratie konden dienen. Ik had dus meteen in de gaten dat ik hier te maken had met een heel goede kapper in Breda en daar ben ik heel blij mee. Ik heb mij laten knippen en ik kan u zeggen dat het eindresultaat echt prachtig is. Ik had nooit verwacht dat het zo mooi zo worden. Ik ben daarom heel blij dat ik naar Bert Haarmode gegaan ben. Mocht u ook graag een keer door een vakman geholpen willen worden, dan raad ik u deze winkel meer dan van harte aan.

Ik raad deze vakman aan iedereen van harte aan!

Ik ben zeer tevreden over mijn nieuwe kapsel en ik zou u deze kapper dan ook van harte willen aanraden. Hier krijgt u namelijk:

  • een behandeling van een vakman
  • heel goed advies over wat u het beste zou staan
  • advies over hoe u uw haar het beste kunt verzorgen

Kijk voor meer informatie even op de site van Bert Haarmode. Het adres hiervan is KapperBreda-Noord.nl.

Reageren is niet mogelijk