Bent u goed in time management?

Ik heb een drukke baan en dat vind ik enerzijds heel erg leuk, maar ik merk dat mijn privĂ©-leven er wel onder lijdt. Het komt namelijk heel vaak voor dat ik afspraken moet afzeggen omdat ik niet voldoende tijd heb ingepland om mijn werk af te maken. Dat vind ik altijd heel vervelend want het kost mij ook vrienden dat ik regelmatig afspraken afzeg op het laatste moment. Vandaar dat ik onlangs ben gaan kijken of ik iets aan mijn time management kon gaan doen. Het leek mij namelijk goed om mijn time management te verbeteren omdat het voor mij belangrijk is om een beetje meer grip op mijn leven te krijgen. Werk is namelijk leuk, maar het is niet alles en vandaar dat ik ben gaan kijken waar ik moest zijn wanneer ik graag aan mijn time management wilde gaan werken. Ik heb toen gezien dat ik het beste een keer in mijn omgeving kon gaan vragen hoe mijn collega’s hun time management op orde hadden weten te krijgen. Het is namelijk zo dat wanneer je mensen in je omgeving vraagt, je altijd een eerlijke mening zult krijgen en vandaar dat ik graag van hen tips over time management wilde ontvangen. Ik heb een aantal mensen gevraagd en ik heb toen te horen gekregen dat ik het beste een keer naar de site van timemanagement.nl kon gaan kijken. Deze site schijnt heel veel mogelijkheden aan te bieden voor mensen zoals ik die graag aan hun time management willen werken. Ik was blij verrast toen ik hoorde dat de adviezen die je hier krijgt aangeboden allemaal gratis zijn. Dat was dus meer dan de moeite waard om een keer te gaan bekijken. Ik heb mijn computer daarom meteen diezelfde dag nog aangezet en ik ben gaan surfen naar deze site. Ik las hier dat je heel veel interessante mogelijkheden kon vinden als je je time management graag wilde verbeteren. Ik heb de pagina daarom met heel veel interesse doorgenomen en ik vond het heel prettig dat het in ieder geval leek alsof het niet moeilijk was om je time management te verbeteren.

Ik ben nu veel beter in time management

Ik heb de adviezen van de site timemanagement.nl voorzichtig en vooral langzaam uitgeprobeerd en ik merk dat ze heel erg goed werken. Ik heb nu veel meer tijd over voor dingen die ik anders vaak moest afzeggen. Mijn time management is nu echt heel veel beter en daar geniet ik iedere dag weer opnieuw van. Ik heb veel meer tijd voor leuke dingen en mijn vrienden waarderen dit ook ten zeerste. Ik ben daarom heel blij dat ik aan mijn time management ben gaan werken. 

Bekijk de tips op de site 

Mocht ik u hebben kunnen inspireren, dan raad ik u aan om een keer naar timemanagement.nl te gaan kijken omdat u hier:

  • Heel veel handige tips kunt vinden 
  • U hier kunt oefenen in het plannen van uw tijd 
  • U hier verhalen van coaches kunt lezen 

Ik ben blij dat ik dat ik deze site gevonden heb en ik check hem daarom regelmatig. 

Reageren is niet mogelijk