Bedwantsen bestrijden

Afgelopen zomer kwam mijn neef uit AustraliĆ« naar Nederland. Ik heb een tante die dertig jaar geleden in AustraliĆ« is gaan wonen en dit is haar enigste zoon. Hij had een aantal maanden vrij tijdens de zomervakantie en wilde door Europa reizen. Hij ging natuurlijk ook naar Nederland, omdat hij hier veel familie heeft wonen. De laatste keer dat hij hier was, is al weer zeven jaar geleden. Zijn reis zou erg duur worden, dus ik vertelde hem dat hij bij mij kon logeren zolang hij in Nederland was. Daar was hij erg blij mee en daar wilde hij graag gebruik van maken. Toen hij hier aankwam zat zijn reis er al bijna op. Nederland was zijn laatste bestemming, maar hij had hier een hele week om veel familie te zien. Tijdens zijn reis had hij voornamelijk in hostels geslapen en hij was blij dat hij nu wat meer luxe en een eigen kamer had. Hij kwam die dag laat aan, we hadden een uurtje zitten praten en daarna ging hij naar bed. De volgende morgen hadden we de hele dag om leuke dingen te doen. Toen we samen aan het ontbijten waren, zag ik dat hij allemaal rode vlekjes op zijn arm had zitten. Ik vroeg aan hem wat het was, maar hij wist het niet, maar zei dat het wel erg jeukte. Ik wist toen meteen dat het bedwantsen waren, die zaten waarschijnlijk in een van de hostels. Ik maakte me meteen al zorgen, want het is moeilijk om bedwantsen te bestrijden en je neemt ze gemakkelijk mee. We moesten na het ontbijt meteen weg, want we hadden een druk schema en hadden geen tijd om de bedwantsen te bestrijden.  

Bedwantsen bestrijden met beestjeskwijt.nl

Toen we die avond thuiskwamen stelde ik voor om meteen alles te wassen. Als je er vroeg bij bent, dan kan het gemakkelijker zijn om bedwantsen te bestrijden. Ik hoopte dat we er vanaf waren, maar na een paar dagen zei hij dat hij weer gebeten was. Mijn neef voelde zich erg schuldig, maar ik wist dat hij er weinig aan kon doen. Bedwantsen verblijven vaak in een bed, maar kunnen ook in kleding, of meubels zitten. Ik besloot om weer veel spullen te wassen, maar het is soms lastig te bepalen waar ze zitten, omdat ze zo klein zijn. Daarom is het ook moeilijk om bedwantsen te bestrijden en er van af te komen. Aangezien ik ze nog maar een paar dagen in huis had, leek het me beter om meteen de ongedierte bestrijding te bellen. Het is gemakkelijker om ze kwijt te raken wanneer je er vroeg bij bent. Ik vond de website beestjeskwijt.nl en belde het nummer dat ik op de website vond. Ik vroeg of ze me konden helpen met bedwantsen bestrijden, gelukkig konden ze de volgende dag al komen.

In een keer van het probleem af

De bestrijder kwam bij mijn langs om mijn huis te controleren. Ik had mijn vermoedens waar de bedwantsen zaten, dus daar begon hij met controleren. Hij vond hier diverse aanwijzingen en kon meteen beginnen met de bedwantsen te bestrijden. Aangezien we er erg snel bij waren dacht hij dat de behandeling niet zo intensief hoefde. Toen hij klaar was, adviseerde hij me om goed te blijven controleren anders konden ze weer terugkomen. Gelukkig was dit niet het geval en was ik in een keer van het probleem af. Heb je problemen met bedwantsen, dan adviseer ik beestjeskwijt.nl    

  • Ze kunnen snel langskomen om de bedwantsen te bestrijden
  • Ze hebben verschillende methodes om de bedwantsen aan te pakken
  • Indien nodig kunnen ze meerdere keren langskomen.

Reageren is niet mogelijk