Alles op orde dankzij een grootvakstelling van L.P. Petersen

Orde is belangrijk wanneer je spullen in een magazijn opslaat. Het is eigenlijk altijd belangrijk, maar bij een professioneel magazijn kan een gebrek aan orde leiden tot een gebrek aan efficiƫntie en dat heeft invloed op de inkomsten en de balans tussen winst en verlies. De repercussies kunnen als een rimpeleffect steeds verder uitbreiden waardoor je op den duur klanten verliest, je reputatie achteruitgaat en ook meer moeite krijgt om klanten aan te trekken. Iets dat ogenschijnlijk een kleine factor is, namelijk de orde of het gebrek daarvan in een magazijn, kan dus wel degelijk een grote invloed hebben op het succes van je onderneming. Daarom is het zeker een goed idee om te zorgen dat de orde van je onderneming op orde is. Afhankelijk van het soort artikelen en producten die je in je magazijn hebt, kun je kiezen voor verschillende stellingen van L.P. Petersen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een grootvakstelling. De naam van deze stelling maakt snel duidelijk dat deze stelling bedoeld is voor dat wat grotere spullen en artikelen. Heb je echter ook kleine spullen die je wilt stallen, dan kun je daar bijvoorbeeld legbordstellingen voor gebruiken. De grootvakstelling is echter uitermate geschikt voor grote en zware producten. Je kunt de grootvakstelling naar eigen inzicht in het magazijn vormgeven. Je kunt de grootvakstelling zo groot of klein maken als nodig is en je kunt deze grootvakstelling uiteraard ook combineren met de andere stellingen die je bij L.P. Petersen kunt bestellen. Denk wat betreft de vele stellingen die je kunt kopen aan:

  • Legbordstellingen
  • Grootvakstellingen
  • Palletstellingen
  • Draagarmstellingen

Je hebt dus voldoende opties en mogelijkheden voor wat betreft de inrichting van je magazijn. Net zoals je een huiskamer of slaapkamer moet inrichten, zo moet je ook een magazijn inrichten. Daar waar je voor een huiskamer meubels gebruikt, daar gebruik je in een magazijn dus vooral stellingen. Door deze stellingen strategisch neer te zetten, kun je ook gangpaden creƫren, zodat je makkelijk je weg kunt vinden. Door alles te nummeren of te voorzien van cijfers, kun je alles in het magazijn ook snel vinden. Dus als je bijvoorbeeld artikelen moet verzenden, dan is het fijn dat je magazijn geordend is. Je kunt dan snel alle te verzenden artikelen vinden, inpakken en versturen. Klanten krijgen daardoor alles op tijd binnen en zullen vervolgens door hun tevredenheid vaker terugkomen als ze wederom iets nodig hebben. Om deze reden doe je er goed aan om via L.P. Peterson de juiste stellingen te kopen. Kom dan ook snel eens langs op de website voor meer informatie.

Surf naar lppetersen.nl voor het kopen van een grootvakstelling

Mocht je een grootvakstelling willen kopen, dan heb je de optie voor een nieuwe of een gebruikte versie. Als je dus niet te veel wilt besteden, maar wel gewoon op zoek bent naar kwaliteit, dan is een gebruikte stelling verreweg de beste optie. Maar je kunt je magazijn uiteraard ook prima voorzien van nieuwe stellingen. Je vindt beide opties op lppetersen.nl.

Vragen? Neem gerust contact op

Mocht je een vraag hebben over de vele stellingen van L.P. Petersen, dan kun je uiteraard gerust even contact opnemen met een medewerker. 

Reageren is niet mogelijk