3 goede eigenschappen van de sip intercom

Je hebt het vast wel eens meegemaakt. Je besluit langs te gaan bij een goede vriend die net is verhuisd en voor je het weet sta je ergens in een vreemd gebouw. Je weet het huisnummer, dus drukt op de intercom de juiste cijfers in. Je wacht en je wacht, maar krijgt geen verbinding. Nog erger: je krijgt verbinding, maar kan aan de stem van de ander niet horen of je het juiste adres te pakken hebt! Een intercom die niet goed functioneert is vervelend voor zowel bewoners als gasten. Met een sip intercom van Commend zijn al deze problemen verleden tijd. In een handomdraai installeer je bij jouw thuis, of in een bepaald gebouw, een intercom die het echt doet. Dat maakt de woonsituatie een stuk aantrekkelijker! Hieronder lees je 3 goede eigenschappen van een sip intercom:

  • Uitstekende verbinding via server
  • Met of zonder camera
  • Vandaalbestendig

Om te beginnen kan een sip intercom worden aangesloten op een SIP server. Die regelt de interne communicatie binnen een netwerk. Deze servers zijn van uitstekende kwaliteit en zorgen altijd dat het contact tussen beide partijen goed is. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over krakend geluid, of een slechte verbinding. Natuurlijk kan de sip intercom ook werken zonder een SIP server. In dat geval bepaal je zelf hoe je de connectie tot stand brengt. Een tweede voordeel is dat het systeem komt met camera, maar ook zonder camera. Je kunt dus zelf afwegen of dit nodig is. Het niet installeren van een camera bespaart in de kosten en maakt het systeem minder gecompliceerd. Wil je meer zekerheid voor je opendoet? Dan is een camera juist erg handig. Afhankelijk van je persoonlijke situatie kun je een weloverwogen beslissing nemen. Wil jij een sip intercom bestellen, of wil je meer informatie over het product? Ga dan snel naar https://www.commend.nl/company-nl/commend-benelux/sip-intercom. Op deze pagina lees je meer over het product. De klantenservice kan je helpen met alle vragen die je daarna nog hebt.

Sip intercom: vandaalbestendig

Een laatste positieve eigenschap van een sip intercom is de bouwkwaliteit. Om te beginnen is de intercom vandaalbestendig. Hij heeft een beschermingsklasse van IK09, wat aangeeft dat het apparaat bestand is tegen een inslag van 10 joule. Je kunt de intercom dus zonder problemen in een openbare ruimte hangen, of monteren aan de openbare weg. Een vandaal moet heel hard zijn best doen om het systeem te beschadigen! Daarnaast is de sip intercom ook water- en stofbestendig. Dat blijkt uit de IP-klasse: IP 66. Het apparaat biedt een uitstekende bescherming tegen stof en is daarnaast beschermd tegen waterstralen uit alle richtingen. Ook dit is handig wanneer je van plan bent om de intercom buiten te monteren: je weet zeker dat er geen schade zal ontstaan aan de interne apparatuur. Dankzij de uitstekende bouwkwaliteit gaat een sip intercom jaren mee! Heb je vragen over de levensduur van het apparaat, of wil je meteen een bestelling plaatsen? Ga dan snel naar bovenstaande site en neem direct contact op.

Een rumoerige omgeving

Bij sommige intercoms merk je dat de geluidskwaliteit daalt op het moment dat het drukker wordt. Het kan zijn dat de verbinding het ene moment uitstekend is, maar het andere moment te wensen overlaat. Met een sip intercom kies je voor betrouwbaarheid. Je weet zeker dat de connectie altijd zorgvuldig in stand wordt gebracht. Als bewoner van het pand kun je dan snel inschatten of het nodig is om de deur open te doen. Als gast weet je zeker dat je het juiste huisnummer hebt ingedrukt en dat je dus aan het juiste adres bent!

Reageren is niet mogelijk