Verliefd maar zij kent mij niet (goed)

Even gerepost in het goede topic.

Hey

Het zit dus zo, ik ben verliefd op een meisje 2~3 jaar jonger dan mij, ik ken haar via mijn zusje en ze zit ook bij mij op school.

Nouw hebben we elkaar nauwelijks gesproken, en misschien herkent zij me al niet meer. Toch ben ik er 100% zeker van dat ik verliefd op haar ben, zij is het echt voor mij.

Probleem is ik ben erg verlegen en omdat we elkaar nauwelijks gesproken hebben en ze 2 klassen lager zit vind ik het moeilijk om op haar af te stappen.

Mijn zusje is van de school af dus via haar kan het ook niet. Nou heeft dit meisje facebook/hyves, zou ik daar moeten beginnen of gewoon in het echt iets proberen. En zo ja in het echt hoe dan?

Alsjeblieft help me ik weet echt niet wat te doen.

van: 16andshy (16)

Hooi

Wow lastig pakket....
Je kan haar in ieder geval toevoegen op Facebook en als ze je accepteerd weet je bijna zeker dat ze je kent(ik voeg geen mensen toe die ik niet ken maar sommige andere mensen wel) als ze je accepteerd kan je een privegesprek aanmaken en kijken hoe ze reageertop simpele vragen als hee lang niet gesproken hoe is het??? Reageert ze kortaf probeer haar te vergeten reageert ze enthousiast ga ervoor...

Succes...

Ps: zou ik jou ook om advies mogen vragen??

InLove1995 (16) | 22 jun 2012, 14:35 uur

Hey,

Ja zit allemaal maar niet mee. En tuurlijk mag je mij ook om advies vragen. Ik zal kijken wat ik voor je kan betekenen ^^

16andshy (16) | 25 jun 2012, 20:29 uur

sry beetje lang geleden maar ik de site heeft bij mij heel lang niet gewerkt...
ben je nog op haar afgestapt of toegevoegd op facebook??
ik wil graag weten hoe je een jongen subtiel om zn nummer kan vragen ik weet dat het raar klinkt maar er is dus een jongen die ik leuk vind en we praten ook veel met elkaar en lachen veel maar nu weet ik niet hoe ik zn nummer moet vragen...

InLove1995 (17) | 12 jan 2013, 16:32 uur

Hey,

Ja, ben uiteindelijk op haar afgestapt, we zijn nog bevriend, kijken wanneer we een stap verder gaan.

Over het subtiel nummer vragen, ja, dat kan nou niet echt heel subtiel natuurlijk, ik neem aan dat je diegene wel hebt op twitter of facebook? Want in dat geval moet je gewoon met hem praten over facebook of twitter via die direct message service, en dan zou je na een tijdje iets kunnen zeggen als: Hey, heb je wapp, dat praat makkelijker, dan denken de meeste jongens niet meteen door, en vaak geven ze dan wel hun nummer als ze in je geintresseerd zijn, krijg je vaak ook al een idee of het wat wordt of niet.

16andshy16*now17 (17) | 14 jan 2013, 15:02 uur

kunnen jullie me please helpen. ik vind een jongen heel leuk. we kennen elkaar nog niet heel goed. we hebben ongeveer twee keer gepraat oo app en ik zie hem bij de tennis als we samen bardienst hebben. wat nog maar een paar keer is geweest. hij doet heel aardig tegen me en soms denk ik hij ziet mij ook wel zitten maar daarna denk ik weer van niet. is het raar als ik begin te praten tegen hem op app of moet de jongen altijd beginnen want anders is het een 'teken' dat ie je niet ziet staan.op app praat ie niet kortaf maar juist heel leuk en stelt zelf ook wel vragen. het komt helemaal niet allemaal van mijn kant. kan ik heb na een tijdje mee uit vragen? hij vroeg ook toen ik hem al wel een betje kende wie ik op mijn profielfoto was. maar dat leek hij wel expres te vragen haha.wat kan ik met hem doen. of gwn niet meer tegen hem praten. xxxx

houd stiekem heel veel van iemand<3 (16) | 8 apr 2013, 18:43 uur

hey..
ik zit ook met een probleem..
ik ben dus hopeloos verliefd op een meisje maar ik heb het gevoel dat ze me niet ziet staan :(
en is het wel goed als ik als eerste een berichtje str kom ik dan niet over als een stalker ??
alvast bedankt :)

bado_16 (16) | 12 apr 2013, 00:52 uur

Hoi, ik vind een meisje bij mij op school echt leuk, maar zij vindt mij niet eens aardig. Dus de vraag is: Hoe moet ik wat beginnen?

Anonymous@NoName (12) | 23 mei 2013, 22:01 uur

Je kan beginnen met laten zien dat je wel aardig bent
Probeer met haar te praten word vrienden met haar en word steeds
Closer en closer

Mag ik ook wat vragen aan jou of aan iemand
Ben verliefd op een jonge die drie jaar jonger dan me is
Ik ben 12 en hij is 9 en het is het broertje van mijn BFF
Zal ik met hem gaan?

P.s ga der voor


P.P.S loop niet te hard van stapel kan haar laten schrikken

girl with a problem (12) | 27 mei 2013, 02:38 uur

Hey iedereen,
Ik vind het juist fijn als een jonge begint omdat ik zelf te verlegen ben...
Ik vind het ook niet stalkerig ofso
Ik vind btw ook een jonge leuk maar ik kan hem niet eens aankijken zonder te blozen dus laat staan praten.
Weet iemand hoe je kan zien of een jonge je leuk vind??

Ow en girl with a problem vind je 9 niet een beetje te jong??
Maar als ik zou zeggen als je hem leuk vind ga er dan voor!!!!
Suc6 iedereen

Groetjes my :)

Phoebe14 (14) | 2 jun 2013, 19:59 uur

Ga ervoor

fff (15) | 23 sep 2013, 23:56 uur

Hey,
Ik ben dus ook smoorverliefd op een jongen bij mij op school hij zit in de 4e en ik in de 3e we kennen elkaar helemaal niet maar we lachen en kijken wel naar elkaar op school, laatst heeft hij mij toegevoegd op facebook. ik heb het geaccepteerd en heb zijn foto leuk gevonden even later hij ook die van mij ! Maar ik durf natuurlijk niet nog een andere foto leuk te vinden, ik vind dat hij nu weer een stap moet zetten. Maar ik weet niet of hij mij nou ook leuk vind of dit ziet als gewoon vrienden? maar dan vraag ik mij af waarom stuur je dan een facebook uitnodiging hoe kom je überhaupt aan mijn naam we kennen elkaar niet haha

Groetjes verliefd meisje !

kan iemand hier goed antwoord op geven?

verliefdddmeisje (15) | 16 okt 2013, 14:21 uur

Hey,

Ik zit met een redelijk groot probleem.

Het zit namelijk zo: laatst was ik met een paar vrienden naar een feest, blablabla, de vriendin van een vriendin van mijn vriend zag mij wel zitten, maar we hadden vooral nog wat over whapp gepraat. Op een dag begon zij opeens over dat ik mijn naaktfoto moest sturen en dat zij dat dan ook zou doen en dat we dan s** zouden kunnen gaan hebben enzo. Ik was nog steeds redelijk verliefd, blind door de liefde dus ik stuurde die foto, de maandag daarna weet iedereen in de wijde omgeving dat ik die foto stuurde. Zij heeft overigens zelf geen gestuurd D:

Anyway, nu weet dus iedere jongere die ik tegenkom dat ik die foto heb gestuurd.


Nu komt het eigenlijke verhaal:
Ik ben dus (dit keer echt) verliefd op iemand uit mijn klas, maar ik ben bang dat zodra ik naar haar groepje toe ga, wat ik normaal nooit doe, ze me of volledig negeert, of in het bijzijn van de halve school me afwijst, verwijzende naar het foto-incident, waarna ik weer een maand of 3 zal moeten wachten tot ik 'normaal' over het schoolplein kan lopen.
Ik heb dus geen idee wat ik moet doen, want ik heb al wel met haar gewhappt maar daar is niets uit gekomen verder, ik moest constant beginnen met het gesprek en vragen stellen, dus volgens mij is zij niet op mij. Wat moet ik nu?

T. Blond (14) | 26 okt 2013, 03:16 uur

heyyyy

ik ben verliefd op een jongen uit de tweede en ik zit in de eerste
ik ping weleens met hem maar ook weer niet zo vaak.
we moesten naar tekenen en die jongen had tegenover ons les
hi stond naast zijn vriend en we hadden al even oogcontact gemaakt .
wij mochten naar binnen hun ook
hij stond voor de deur en zei tegen zijn vriend wacht even hij keek mij zo na en pas toen ik in het lokaal stond ging hij naar binnen.....

betekent dit iets of helemaal niks????

groetjes een heel verliefd meisje.

lovieee (13) | 3 nov 2013, 14:54 uur

Hallo ik ben verliefd op een van 17 zelf ben ik bijna 13
Dit is echt heel raar ik weet zelf dat hij veel te oud voor mij
Is maar ik krijg hem maat niet uit me hoofd


#help ME

Help !! Verliefd (13) | 18 dec 2013, 17:30 uur

Hulpmix gaat sluiten

Hulpmix.nl krijgt niet langer subsidie en moet daarom stoppen. Dat vinden wij heel erg voor alle jongeren die gebruik maken van deze website. Insturen van berichten is helaas niet meer mogelijk. Alle discussies en verhalen zijn nog even beschikbaar om te lezen. Begin januari gaat Hulpmix.nl naar verwachting helemaal dicht.

Waar kan je wel naar toe?

Ben je onder de 18 jaar dan kan je gebruik maken van de chat en het forum van de Kindertelefoon.

Ben je boven de 18 dan kan je chatten of mailen met medewerkers van Korrelatie.

Regels

Je verhaal kan door iedereen gelezen worden. Wil je advies van andere jongeren, ga dan naar het forum. Als je een vraag hebt voor een hulpverlener, ga dan naar de chat. De belangrijkste regels zijn:

  • Mijn Verhaal is voor jongeren tussen de 12 en 20 jaar
  • Alleen verhalen in het Nederlands worden geplaatst
  • Noem geen persoonlijke gegevens zoals naam, telefoonnummer, (e-mail)adres, schoolnaam, persoonlijke profiel op andere site, enz.
  • Geen discriminatie, vieze taal, schelden of reclame
  • Wij kunnen ingezonden verhalen bewerken, verplaatsen of niet publiceren als wij dat nodig vinden.

Zie ook de disclaimer