last door roken is het schadelijk

ik heb gister gerookt niet eens veel maar 3 peuken wel snel naar elkaar. omdat ik voor de zooo veelste x weer ruzie had thuis met mijn moeder en het gevoel dat ik krijg als ik rook is zo lekker maar toen ik op weg naar huis reed kreeg ik heel er lst van (druk) op mijn borst heel er hoofd pijn en werd er moe (ben ik nu nog steeds) diep ademen deed ook pijn heb ook nog steets hoofd pijn (wel minnder) ging vandaag weer roken met een vriedin wilde niet egt mar zij wel dus deden we het kreeg weer een betje last van mij borst en van adem hallen.

is het schadelijken en blijf dit (als ik weer ge roken) of gaat het snel over pleas reageer heb er egt last van
help me, liza

liza (14) | 2 nov 2011, 21:26 uur

Het gaat over. Als je niet gewent bent met rook (niet thuis in de sigarettenrook hangt enzo) Moet je ff wennen. Waarschijnlijk was je gestresd en heb je niet geslapen, en daarom hield je aggresie (van ruzie) Je overeind. Toen je rookte werd je oppeens heel rustig, en zakte je agressie weg. Hierdoor voelde je je oppeens heel moe. In deze situatie (stressed of boos) is een sigaret meestal gezond. Dan ontspannen al je spieren. De druk op je borst kan mentaal zijn. Maar ook physiek. Ik zou een pak menthol sigaretten kopen. Deze rook is wat zachter en voelt wat rustiger in je borst.

Khoop dat ik hiermee je vraag heb beantwoord.

Gr dog

Dogbreath97 (14) | 24 mrt 2012, 16:23 uur

Hoe komen jullie aan die sigaretten?
Gwn voor mezelf
xx

missy.s (13) | 23 jun 2012, 22:34 uur

Ten eerste proberen is niet eg maar wordt niet verslaaft dat ben ik gewest maar dat is egt niet leuk.
En ik had een vriendin en die had een oudere broer via daar heb ik het.

Liza (14) | 25 jun 2012, 14:37 uur

roken is dodelijk
en zeker slecht als je 14 bent

ruud (18) | 4 jul 2012, 01:01 uur

Hulpmix gaat sluiten

Hulpmix.nl krijgt niet langer subsidie en moet daarom stoppen. Dat vinden wij heel erg voor alle jongeren die gebruik maken van deze website. Insturen van berichten is helaas niet meer mogelijk. Alle discussies en verhalen zijn nog even beschikbaar om te lezen. Begin januari gaat Hulpmix.nl naar verwachting helemaal dicht.

Waar kan je wel naar toe?

Ben je onder de 18 jaar dan kan je gebruik maken van de chat en het forum van de Kindertelefoon.

Ben je boven de 18 dan kan je chatten of mailen met medewerkers van Korrelatie.

Regels

Het forum is bedoeld om elkaar te helpen. Je kan andere jongeren om advies vragen of gewoon wat vertellen. Je bericht kan door iedereen gelezen worden. Als je een vraag hebt voor een hulpverlener, ga dan naar de chat of e-mail. Belangrijkste regels:

  • Het forum is voor jongeren tot en met 20 jaar
  • Alleen berichten in het Nederlands worden geplaatst
  • Noem geen persoonlijke gegevens zoals naam, telefoonnummer, (e-mail)adres, schoolnaam, persoonlijke profiel op andere site, enz
  • Kijk voordat je een bericht gaat insturen of er al een discussie loopt over dit onderwerp
  • Blijf bij het onderwerp

Lees alle regels