help ik ben......ontmaagd

ik ben een meisje van 15

ik was al heel lang op een jongen verliefd. en een keer in de disco had hij mij gezoend. die zelfde avond nog ging hij met mij op bed liggen zoenen. na een tijdje ging hij met zijn handen bij mijn borsten zitten. dat vond ik echt helemaal niet fijn. maar ik durfde er niks van te zeggen!! waarom weet ik ook niet. 2 maanden later belde hij bij mij thuis aan. ik deed open en mijn ouders waren niet thuis want die waren gaan uiteten. wij zijn samen naar mijn kamer gegaan. we hadden weer op bed liggen. zoenen maar dit keer lag ik in mijn bh en mijn onderbroek in bed hij alleen zijn onderbroek!!! later op de avond had hij mijn bh uitgetrokken wat ik alweer helemaal niet wou. hij begon met zijn lippen steeds meer naar onder te gaan. hij was bij mijn borsten.
en hand kroop in mijn onderbroek!! Hij trok mijn onder broek uit en die van zichzelf!!! (wat ik helemaal niet wou)!!!!!
ik had gelukkig gezegd dat hij een condoom moest pakken!!! Hij pakte zijn condoom. En begon me overal te kussen. Later pas besefte ik pas dat ik was ontmaagd!!! ik was super depri!! ik ben ontmaagd ik kan het nog steeds niet geloven!!! gelukkig is hij nog steeds mijn vriend en niet dat ik hem nu meteen kwijt ben!! Ik heb later nog een keer sex gehad terwijl ik dat niet wilde!!! wat moet ik doen als hij nog vaker wil?? help alsjeblieft!!!???

van: depri meisje van 15 (15)

Hoi meis,

Misschien moet je hem is aanspreken dat je er nog niet echt klaar voor was voor gemeenschappelijke contact. Als hij het niet begrijpt is hij jou niet waar. Had hij jou gedwongen om sex te hebben?

Groetjes Winnié,

Winnié. (15) | 28 dec 2011, 00:46 uur

twee keer nadenken voor je iest doe we zijn allemaal jong en de verleiding is grote maar jij moet u eigen onder controle houwe watr ik daarmee bedoel is u vriend moet begrip voor u tonnen en u steunnen en niet alleen aan zich zelf denken.

frank (20) | 1 nov 2012, 04:04 uur

ehmm nee maar hij is best wel intimiderend...

leila (16) | 1 nov 2012, 15:54 uur

Het is vaak niet te geloven dat jongens denken dat ze zomaar alles mogen doen bij een jong meisje. Daar is het vaak nodig dat jonge meisjes er goed aan doen om te leren he ze beter kunnen opkomen voor zich. Iets wat best wel moeilijk en lastig is zeker als een puber jongen denkt dat die zijn gang kan gaan. Er zijn er veel die jonge pubers jongens die een goed lesje kunnen gebruiken

ikke (18 j) | 15 mei 2013, 14:39 uur

Als je echt niet wou, moest je gewoon hard schreeuwen, dan weet hij dan dat je nog niet aan toe bent, ik ben met Leila eens hij is echt wel intimiderend, dus je moet goed nadenken voordat je iets doen.

slim meisje (>20) | 17 nov 2013, 01:45 uur

Hulpmix gaat sluiten

Hulpmix.nl krijgt niet langer subsidie en moet daarom stoppen. Dat vinden wij heel erg voor alle jongeren die gebruik maken van deze website. Insturen van berichten is helaas niet meer mogelijk. Alle discussies en verhalen zijn nog even beschikbaar om te lezen. Begin januari gaat Hulpmix.nl naar verwachting helemaal dicht.

Waar kan je wel naar toe?

Ben je onder de 18 jaar dan kan je gebruik maken van de chat en het forum van de Kindertelefoon.

Ben je boven de 18 dan kan je chatten of mailen met medewerkers van Korrelatie.

Regels

Je verhaal kan door iedereen gelezen worden. Wil je advies van andere jongeren, ga dan naar het forum. Als je een vraag hebt voor een hulpverlener, ga dan naar de chat. De belangrijkste regels zijn:

  • Mijn Verhaal is voor jongeren tussen de 12 en 20 jaar
  • Alleen verhalen in het Nederlands worden geplaatst
  • Noem geen persoonlijke gegevens zoals naam, telefoonnummer, (e-mail)adres, schoolnaam, persoonlijke profiel op andere site, enz.
  • Geen discriminatie, vieze taal, schelden of reclame
  • Wij kunnen ingezonden verhalen bewerken, verplaatsen of niet publiceren als wij dat nodig vinden.

Zie ook de disclaimer